Vejlefjords vegetar frikadeller

Vores dygtige kok, Susanne, har lavet en lækker opskrift på vegetar frikadeller, som er en skøn vegetarisk udgave af den klassiske frikadelle. Der er nok til 4-5 personer afhængig af tilbehør.

Ingredienser

  • 500 g blomkål
  • 100 g babyspinat
  • 2 stk forårsløg
  • 4 små økologiske æg
  • 2 dl rasp
  • 250 g revet cheddar ost
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Blomkål og spinat skylles og blendes – og blandes med finthakkede forårsløg.

Det hele røres til ”fars” med resten af ingredienserne og formes til små frikadeller, som bages i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter.

Kan fx serveres med kold ærtesauce, nye kartofler og smørdampede asparges.

Rigtig god fornøjelse!

 

Lad dig også friste af vores cremede blomkålssuppe med grøn olie, som også er en vegetarisk ret.

Blomkaalssuppe HVF

Cookies