Anmeldelser

Det siger vores møde- og konferencegæster om os

Charlotte Corint, Tender Manager, Roche Diagnostics A/S

Tak til skønne Hotel Vejlefjord for at facilitere vores kick-off med 90 mennesker over 2 dage.

Vi mødte stor imødekommenhed i planlægningen, en meget høj grad af service og fleksibilitet overalt på hotellet, og såvel konferencelokalerne som breakout-rooms fungerede perfekt. Og det hele i de smukkeste omgivelser.

April 2024

Janus Althoehn, Praktiserende Lægers Organisation Efteruddannelse

”Jeg har igennem mange år samarbejdet med Hotel Vejlefjord omkring såvel mindre samt større arrangementer (100+ deltagere).

Vores samarbejde har altid været helt perfekt. Man bliver altid mødt med en positiv indstilling af alle medarbejdere i hele organisationen.

De udfordringer, der måtte opstå undervejs i såvel planlægning samt afvikling, er altid blevet altid adresseret på en positiv og professionel facon og løst til perfektion.

De fysiske rammer taler for sig selv, og som kunde har jeg altid følt mig 100 procent tryg i samarbejdet.
Jeg vil derfor give mine varmeste anbefalinger af Hotel Vejlefjord til afvikling af såvel møder samt kurser/konferencer.”

April, 2024

Se med i videoen herunder, hvor Tony Clausen fortæller om, hvorfor Hotel Vejlefjord er hans foretrukne konferencehotel i Danmark.

Videoforside Testamonial Salgspiloterne Vejlefjord 

Andrew McMullen, LEGO Company Limited

We were truly impressed with the professionalism shown by you and your team.
Your advice to us in the planning phase was most helpful and gave us great ideas on how best to use the facilities at VF which I think made your life even more difficult but made our event more effective.
I was particularly impressed with how you managed the many changes that occurred to our meeting agenda during the event, your flexibility in changing the use of meeting space and food provision made our event a real success.
Our team had a fabulous time.
Juni 2019

Eliane Rose, Clairvoyant Business Mentor

Jeg har afholdt forskellige konferencer på Hotel Vejlefjord, såvel små som store, og jeg må sige at det slår alt hvad jeg tidligere har prøvet; både servicen før og under arrangementet, og så er maden fantastisk. Der er fleksibilitet og lydhørhed hele vejen rundt. Den personlige behandling som personalet både i receptionen, restauranten, og wellness-afdelingen giver en, er et stort ekstra plus, som man ikke oplever mange steder. Jeg har booket Vejlefjord resten hele året, og det er der selvfølgelig en årsag til - det findes ikke bedre andre steder. Tak.
Februar 2017

Claus Bodenhoff, Sparinvest

På vegne af Sparinvest, vore gæster og - ikke mindst - undertegnede, vil jeg gerne udtrykke min store tak for sidst. Jeg har sjældent været på et sted, hvor vi blev imødekommet, som vi gjorde på Hotel Vejlefjord. Et pragtfuldt sted med en service helt i særklasse.
Vores samarbejde har fungeret fremragende og der nåede aldrig at opstå problemer, alene fordi alt blev vendt til opgaver. Jeg følte mig mere end nogensinde i 'de bedste hænder'. Konferenceafdeling og kolleger kan klappe sig selv på skulderen for et meget veludført arbejde.
April 2016

Marianne Lundsgaard, faglig sekretær hos demens-dk

Det er altid en fornøjelse at lægge et arrangement på Hotel Vejlefjord. Jeg ved med sikkerhed at alt er i orden og småproblemer løses med et smil.
Mine bestyrelsesmedlemmer tager gode beslutninger fordi de er i en atmosfære der fremmer dialog og smil. Januar 2016

Jannie Juhler Hjerrild, divisionssekretær hos MOE

Tak for en rigtig dejlig og velorganiseret konference den 11.-12. juni 2014.
Jeg oplevede Hotel Vejlefjord som helt fantastisk, og en super ramme for et arrangement som vores. Også faciliteringen forløb upåklageligt – jeg har intet at sætte en finger på!

Carsten K. Larsen, markedskoordinator, Marked Transport hos OK

Vi havde to helt perfekte dage hos jer –  i det bedste vejr og med den bedste betjening vi kunne ønske os.
Det fungerer bare hos jer og I har holdt alt hvad I lovede! Hvilket jeg nu aldrig var i tvivl om :-)
Tak for hjælpen op til og under opholdet.

Vibeke Egsgaard, direktionssekretær hos Daka Denmark A/S

Ansvarlig for konference for 44 deltagere.
1000 tak for en fantastisk dag hos jer. Jeg synes, at det er det bedste ledermøde, Daka har haft længe. Det var en sand fornøjelse at planlægge dagen sammen med jer – super professionelt.
Det var simpelthen bare så godt det hele, og alle mine kolleger har rost jer og stedet til skyerne. Jeg er så tilfreds med dagen. Tak for en fantastisk service op til dagen og på dagen. I får top karakterer herfra. Hils endelig alle jeres kolleger, der var på arbejde den dag og overbring denne hilsen.

Anita Nørskov fra Horsens Kommune

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige TAK for et super godt ophold hos jer på Hotel Vejlefjord. Både vores ledergruppe og jeg var ovenud tilfredse med de fysiske rammer og jeres gode service. Jeg var specielt glad for, at der stod et kompetent menneske klar til at hjælpe med IT – begge dagene + en hotline, hvis der skulle opstå problemer. Men også forplejning og mødelokale m.v. var fint, fint.

Det er rigtig ærgerligt, at der ikke var ledigt hos jer til vores lidt større konference i september. Men dejligt at vi fik denne oplevelse med.

Stor ROS til jer – jeg kan kun anbefale andre at lægge vejen forbi Hotel Vejlefjord. Og vi kommer gerne igen en anden gang.

INTEAM

"Vi vil bare sige tak for et super ophold – perfekte rammer til vores interne strategiproces!"

Hans Jørgen Hansen fra Foreningen af Kristne Friskoler

Deltagerevalueringer:

  • Ingen grund til at bruge overvejelser om andre steder – det har bare været super.
  • Det har høj, høj klasse. Sindet bliver løftet af at være i sådanne omgivelser. Og så er de termiske bade en lækker bonus at få med!
  • Hvad andet kan man sige: SUPER. Jeg har intet at udsætte på stedet.

Kom videre til konferencelokaler » 

Læs mere om vores møde- og konferencepakker » 

Link til Hotel Vejlefjords anerkendelser og awards »

 

 

Cookies