Kropsmassage

Afspænding, velvære og harmoni

Massage opbløder kroppens muskler og fjerner spændinger. Alle Hotel Vejlefjord massager bliver udført af sanseterapeuter, der er efteruddannet i de særlige teknikker som hører til de enkelte behandlinger.

Vi tilbyder kropsmassage i kategorierne Anti-age, Detox og Thalasso. Klassisk massage finder du i Thalasso kategorien. Se massagerne beskrevet herunder. 

ANTI-AGE STENMASSAGE

Stenmassage er en dejlig oplevelse for krop og sjæl. Den langsomme næsten meditative massage øger blodcirkulationen – er afspændende og stimulerende på samme tid – og virkningen vil kunne mærkes i op til 72 timer.

På et varmt leje af silkebløde basalsten bliver du masseret med både varme og kølige sten. De vekslende temperaturer hjælper kroppen med at genfinde sin naturlige balance og styrker udrensningen. Du kan opnå en meget dyb afspænding, der giver fornyet energi. 

70 minutters behandling  |  Kr. 1.165,- 

DETOX URTEBOLDMASSAGE

Urteboldmassage er en ældgammel udrensende indonesisk massageform. Urteboldene indeholder op til 22 forskellige urter og opvarmes til 140 grader inden massagen.

En kort berøring af huden gør, at huden tror, der sker en forbrænding, og derved øges blodcirkulationen. Efterhånden som urtebolden køler ned, ændres berøringen til hurtige strøg over huden, og når temperaturen er rigtig, går massøren i gang med selve massagen.

Den øgede blodcirkulation udrenser kroppen og virkningen varer i ca. 24 timer. Varmen og duftene får dig til at slappe af, og din hud efterlades blød, opstrammet og med ny vitalitet. Du føler dig dybt afslappet efter denne fantastiske behandling. 

Urteboldmassage varer 50 minutter  |  Kr. 1.020,- 

THALASSO KLASSISK MASSAGE

Vores skønne klassiske kropsmassage som aktiverer blodomløbet og løsner spændinger i muskler og led.

Vi masserer med en massageolie, baseret vindruekerne- og solsikkeolie med rødt algekompleks, som har en beroligende effekt og nærer din hud i dybden.

Hverdagen slipper sit tag og efterlader dig dybt afslappet.
Velegnet til gravide.

50 eller 80 minutters klassisk massage  |  Kr. 950,- / 1.165,-

Efter din behandling kan du slappe af i vores dejlige spa-lounge og gå en tur i parken inden du tager hjem til hverdagen.

Bestil tid til forkælelse i god tid

Husk at bestille din kropsmassage i god tid. Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 16 dagen før din tid.

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

Vi gør opmærksom på, at vi sender en regning på det bekræftede beløb, hvis du udebliver eller afmelder for sent.

 

Søger du efter et ferietilbud »

Prøv vores store saltbassin i Thalasso Spa, se her  »

 

Der tages forbehold for ændringer og fejl. 

Cookies