FÅ NYHEDER OG TILBUD I INDBAKKEN
Luk ×

Hotel Vejlefjord nyhedsbrev

Du kan glæde dig til at modtage tilbud om spa og forkælelse - krydret med nyheder fra hotellet direkte i din indbakke.

Se mere om hvad nyhedsbrevet byder på og tilmeld på linket herunder ...

Konferencemiddag på toppen

Restaurant Barbara eksklusivt for jer

På toppen af vores smukke, historiske bygning har vi en intim oase i Restaurant Barbara, som kan reserveres eksklusivt til jeres firmaarrangement.

I Restaurant Barbara vil I opleve det ultimative sceneskifte fra en lang effektiv dag i vores moderne konferencelokaler til en stemning af afslappet atmosfære i elegante omgivelser.

Vi dækker op med levende lys og tænder de smukke lysekroner, som hænger i loftet med de synlige gamle hanebjælker.

Aftenen begynder med bobler og en lille appetitvækker. Derefter tager I plads i restauranten og nyder en skøn sæsonmenu.

Restaurant Barbara reserveres eksklusivt til jer og vi byder på 1 glas mousserende vin og en lille appetitvækker før midagen.

Reserveres separat til mindst 30 og maksimalt 50 personer alle dage, ekskl. lørdage.

Kr. 175,- i tillæg pr. kuvert til heldagsmøde eller konferencedøgn

Kontakt os

Kontakt Susanne, Ingelise eller Marie Louise på 7682 3380 eller booking@hotelvejlefjord.dk og hør, hvordan vi kan gøre dit firmaarrangement til en oplevelse i særklasse.

Restaurant Barbara er et historisk vingesus

Den klassiske kærlighedsroman "Barbara" har lagt navn til Restaurant Barbara. Forfatteren havde tuberkulose og skrev "Barbara" under sit lange ophold på Vejlefjord Sanatorium.
Desværre nåede den dansk-færøske forfatter Jørgen-Frantz Jacobsen ikke at færdiggøre bogen før sin død på Vejlefjord i 1938, men han havde fortalt om sine afsluttende tanker for bogen til vennen og forfatteren William Heinesen, som sørgede for at bogen blev færdiggjort.
"Barbara" handler om en kvinde i 1700-tallets Thorshavn med en besnærende erotisk udstråling. Modellen til "Barbara" var Jørgen-Frantz Jacobsens store kærlighed. I hans sidste brev til hende takker han for inspiration til „Barbara“, samtidig med han bryder deres forhold.
Brevet blev skrevet på Vejlefjord Sanatorium.

"Barbara" blev filmatiseret af Nils Malmros i 1987.

 

Læs mere om Hotel Vejlefjords spændende historie her »  

Clips IkonHent vores konferencebrochure 

 

Cookies