Nyheder og tilbud
Luk ×

Nyheder og tilbud

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke cirka en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for to til De Termiske Bade og Thalasso spa ved hver udsendelse. Klik og vælg mellem erhvervs- og fritidsrelaterede nyheder.

Konferencemiddag på toppen


Restaurant Barbara Toppen Hotel VejlefjordNår projektoren er slukket og alle faglige oplæg er veloverståede.

Dine kolleger, medarbejdere eller kunder har fået det maksimale ud af dagen og alle fortjener en overraskende forkælelse.

Vores smukke gamle bygning gemmer på en lille, eksklusiv hemmelighed.

Den vil vi gerne dele med jer, der vil afslutte konferencen eller firmaarrangementet med en uforglemmelig oplevelse i form af en uforstyrret konferencemiddag.

Restaurant Barbara eksklusivt for jer

Når I er mellem 25 og 50 personer.

På toppen af vores smukke, historiske bygning har vi en intim oase i Restaurant Barbara, som kan reserveres eksklusivt til jeres firmaarrangement.

I Restaurant Barbara vil I opleve det ultimative sceneskifte fra en lang effektiv dag i vores moderne konferencelokaler til en stemning af afslappet atmosfære i elegante omgivelser. Vi dækker op med levende lys og tænder de smukke lysekroner, som hænger i loftet med de synlige gamle hanebjælker.

Konference Middag Barbara 320X300Aftenen begynder med bobler og appetizers på restaurantens balkon, som har udsigt til parken og fjorden. Efterfølgende tager I plads i restauranten og nyder en menu, som vores kokke har komponeret specielt til lejligheden og i overensstemmelse med årstiden.

Hele aftenen har I restauranten helt for jer selv, så I kan hygge jer og uforstyrret afslutte de faglige input med et socialt outcome.

Konference i særklasse

Restaurant Barbara reserveres eksklusivt til jer og vi byder på 1 glas mousserende vin og appetizer før middagen.

Reserveres separat til minimum 25 og maksimum 50 personer alle dage, ekskl. lørdage.

Kr. 135,- i tillæg pr. kuvert til heldagsmøde eller konferencedøgn

Kontakt os

Kontakt Marie Louise, Susanne eller Ann-Sofie på 7682 3380 eller booking@vejlefjord.dk og hør, hvordan vi kan gøre dit firmaarrangement til en oplevelse i særklasse.

Barbara er et historisk vingesus

Restaurant Barbara er opkaldt efter romanen af samme navn, som blev skrevet af den dansk-færøske forfatter Jørgen-Frantz Jacobsen. Forfatteren boede her på Vejlefjord, dengang stedet var tuberkulosesanatorium, og faktisk skrev han ”Barbara” under sit ophold. Han nåede aldrig at skrive bogen færdig, men havde fortalt om sine afsluttende tanker til en medpatient, som sørgede for at bogen blev færdiggjort. ”Barbara” blev filmatiseret af Nils Malmros i 1987.

 

Læs mere om Hotel Vejlefjords spændende historie her »  

Clips IkonHent vores konferencebrochure

 

Tag dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord og vind adgang til badene