Infrarød Sauna

Dejlig terapeutisk dybdevarme fra saunaens infrarøde bølger

Saunaens infrarøde bølger varmer nænsomt din krop op indefra og giver en terapeutisk dybdevarme. Den infrarøde sauna føles ikke varm som en traditionel sauna, men øger blodgennemstrømningen og giver en dejlig blid varme til hele kroppen.

Mærk, hvordan musklerne afslappes og roen breder sig. I saunaen er der et blødt, farvet lys, hvor du selv vælger den farve og stemning, du har lyst til. Du har også mulighed for at slukke for det bløde lys og i stedet tænde for saunaens biolys med høj lux.

Mange oplever det, som om musklerne nærmest smelter under de infrarøde stråler og vælger derfor at dyrke sport og efterfølgende lade saunaens stråler afspænde kroppen.

Saunaen står i spa-området og dette giver mulighed for en meditativ ro. Saunaen er så stor, at I sagtens kan være to derinde, hvis du gerne vil nyde oplevelsen med en, du holder af.

Vær opmærksom på at drikke vand før, under og efter dit ophold i saunaen, da du kommer til at svede. Vi stiller en kande isvand frem til dig. Varighed 30 minutter.

Kr. 95,- pr. person.

I forbindelse med anden behandling er prisen kr. 75,- pr. person.

Det er ideelt at kombinere en kropsmassage med infrarød sauna »

Prøv en forkælende wellnesspakke med pleje og afslapning »

 

Cookies