Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Service og teknik

Din konference er i trygge hænder 

På Hotel Vejlefjord møder teknikerne jer i jeres konferencelokaler – gennemgår det tekniske udstyr og sikrer, at I kommer godt i gang.

Hotline til assistance

I får udleveret et kort med et direkte nummer til en tekniker, så I lynhurtigt kan ringe efter assistance, hvis behovet skulle opstå.

Teknikerne står til rådighed i tidsrummet 06.00 til 18.00 på hverdage, med mindre andet er aftalt.

Du får tryghed for, at faciliteterne er i orden, teknikken fungerer, og at der altid er personale i nærheden til at hjælpe undervejs.

Teknisk afdeling udtaler:

"Vi lægger stor vægt på at hjælpe vores konferencegæster godt i gang med deres arrangement på vores konferencecenter – Og ikke mindst følge op undervejs, samt være inden for rækkevidde hvis der skulle opstå behov for vores hjælp.

Når vi tager imod de lidt stressede og nervøse kursusledere om morgenen, og vores hjælp og tilstedeværelse får dem til at slappe af og føle sig trygge i vores hus, bliver vi glade. Men først når vi følger dem ud af døren, og de stadig smiler og har lyst til at komme igen, har vi nået vores mål" siger Niels, Casper og 2 x Claus med et smil på læben.

Clips IkonHent vores konferencebrochure

Kig ind i vores vores konferencelokaler »