Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Hotel Vejlefjord opskrifter

Vi deler opskrifter fra vores kokke på denne side

Brødet på vores buffeter er hjemmebagt, og både chiastykker og Jettes kanelsnegle er meget populære.

Chiastykker med rugbrød

Ingredienser
2 kg hvedemel
50 g salt
25 g gær
150 g malt (lidt madkulør kan anvendes i stedet)
75 g blå birkes
6 dl koldt vand  
1 kg daggammelt rugbrød + 1 l vand
Chiafrø til at drysse på chiastykkerne inden bagning
 
Fremgangsmåde
Rugbrødet lægges i blød i 1 liter vand et par timer
Alle ingredienser blandes sammen
Æltes i 10 min. på langsom styrke eller 2 min. på hurtigst
Sættes på køl til næste dag
Dejen slås ud på et meldrysset bord, drysses med chiafrø og skæres ud i passende størrelser, se foto herunder
Bages på 180 grader i 12-14 minutter

Shiastykker Bager Hotel Vejlefjord Opskrift

 

Opskrift på Jettes kanelsnegle

Dej:
500 g mel
300 g smør
2 æg
1 dl kold mælk
50 g gær
1 spsk sukker

Remonce:
100 g smør
100 g sukker
100 g marcipan
2 spsk stødt kanel

Gæren opløses i den kolde mælk. Der tilsættes sukker, blødt smør, æg og mel. Hold en lille smule af melet tilbage til at ælte sammen på bordet. Del dejen i to. Rul den ud og fordel remonce. Rul sammen og skær ca. 2-3 cm tykke snegle. 
Vi sætter dem i forme og lader dem hæve i ca. 1 time. Men de kan sagtens bages enkeltvis. 
Bages i varm ovn ved 180 grader i 15 til 20 min. Kan også fryses inden de hæver op.

God bagelyst!

 

Prøv et afslappende spaophold, se mere her »

Se Brasseriets menu her »