Nyheder og tilbud
Luk ×

Nyheder og tilbud

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke cirka en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for to til De Termiske Bade og Thalasso spa ved hver udsendelse. Klik og vælg mellem erhvervs- og fritidsrelaterede nyheder.

Hotel Vejlefjord har vundet eller været nomineret som Årets Spa siden 2014

Thalasso behandlinger

Mineraler, fugt og velvære

Thalasso behandlinger tilfører mineraler og forbedrer fugtbalancen i din hud. Samtidig giver behandlingerne ren velvære og afslapning, som du kan mærke længe.

Sæt god tid af til din behandling, så du kan nå at slappe lidt af i vores dejlige spalounge, både før og efter din forkælelse.

THALASSO SCRUB & WRAP

Dette er en skøn behandling med de bedste egenskaber fra havet. Vi starter med at exfoliere din krop med salt og plejende olier fra hotellets egen homespa-serie. Saltet virker let slibende på huden, løsner alle døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden.

Efterfølgende pakker vi dig ind i en mudderwrap med 100% naturligt mudder fra Det Døde Hav. Mudderet er fyldt med mineraler, som giver en lindrende, fugtgivende og blødgørende effekt. 

Vi afslutter med indsmøring i en skøn kropsolie med et genopbyggende og afslappende koncentrat.

50 minutters scrub og wrap  |  Kr. 965,-

THALASSO KLASSISK MASSAGE

Vores skønne klassiske kropsmassage som aktiverer blodomløbet og løsner spændinger i muskler og led.

Vi masserer med Thalgo’s unikke massageolie. Olien indeholder rød algekompleks, som har en beroligende effekt og fylder din hud med mineraler.

Hverdagen slipper sit tag og efterlader dig dybt afslappet.

50 minutters klassisk massage  |  Kr. 925,-

THALASSO FACIAL

Thalasso ansigtsbehandlingen kan anbefales til alle hudtyper. Behandlingen forbedrer fugtbalancen, afgifter huden og frigør ansigtet for spændinger – noget vi alle kan trænge til.

Du bydes velkommen med en skøn velkomstmassage, som får dig til at slappe af. Derefter dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling og evt. damp. 

En blid ansigtsmassage, løsner alle ansigtets muskler, og en specialmaske målrettet din hudtype. Vi slutter af med pleje og vejledning.

50 minutters ansigtsbehandling  |  Kr. 895,- 

Dybderens kan tilkøbes. Kr. 195,- 
Tilkøb af farve af vipper og bryn + retning. Kr. 350,-

THALASSO PAKKE 3-i-1

Thalasso pakken har fokus på at gennemfugte og forkæle alle hudtyper. På vores opvarmede briks, bliver du pakket ind i tæpper og får lagt en varm rispose på din mave, så du bliver helt tryg og afslappet. 

  1. Vi begynder stille og roligt med en ANSIGTSBEHANDLING, hvor vi med blide eksfolierende cirkelbevægelser, renser og peeler huden, samt giver en let akupressurpunktsmassage. Vi afslutter med en fugtgivende dagcreme.

  2. Nu er det kroppens tur til forkælelse. Den lækre BODYSCRUB påføres med små cirkelbevægelser, som stimulerer blodcirkulationen

  3. Pakken fuldendes med en skøn KROPSMASSAGE, hvor vi masserer med en plejende olie.

Sanseterapeutens magiske fingre og duftene, og de lækre produkter fra Thalgo åbner for dine sanser og giver dig et dejligt afslappende frikvarter, som du kan mærke følelsen af længe.

80 minutters thalasso forkælelse  |  Kr. 1.240,-

 

Bestil tid til forkælelse 

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

AFBESTILLING
Bliver du forhindret, beder vi dig venligst om at melde afbud
 senest kl. 16 dagen før din tidHvis du udebliver eller afmelder for sent, sender vi en regning på det bekræftede beløb

 

Prøv spaophold med overnatning » 

Sanseoplevelser og wellness i De Termiske Bade & Thalasso Spa »


Priserne er gældende pr. 1. januar 2019. Vi tager forbehold for ændringer og fejl.