VI HAR TRAVLT PÅ TELEFON OG MAIL
Luk ×

Der er i øjeblikket 1-2 dages svartid på mail og spaforespørgsler.

Hvis du skal besøge os inden for 72 timer, er du velkommen til at ringe, men ellers beder vi dig skrive på receptionen@vejlefjord.dk 

Du finder svar på de oftest stillede spørgsmål på linket i den grønne boks.

Det er også muligt at søge i søgefeltet her på hjemmesiden. 

Vi håber på din forståelse. Mange tak!

Thalasso behandlinger

Mineraler, fugt og velvære

Thalasso behandlinger tilfører mineraler og forbedrer fugtbalancen i din hud. Samtidig giver behandlingerne ren velvære og afslapning, som du kan mærke længe.

Sæt god tid af til din behandling, så du kan nå at slappe lidt af i vores dejlige spalounge, både før og efter din forkælelse.

THALASSO SCRUB & WRAP

Huden exfolieres med en loofah handske, der giver huden en flot og glat struktur uden at kradse.

Herefter pakker vi dig ind i en mudderwrap med 100% naturligt mudder fra Det Døde Hav. Mudderet er fyldt med mineraler, som har en lindrende og blødgørende effekt.

Behandlingen afsluttes med en indsmøringsmassage i en duftfri vindruekerne- og solsikkeolie. Olien indeholder rødt algekompleks, som har en beroligende effekt og nærer din hud i dybden.

50 minutters scrub og wrap  |  Kr. 990,-

THALASSO KLASSISK MASSAGE

Vores skønne klassiske kropsmassage som aktiverer blodomløbet og løsner spændinger i muskler og led.

Vi masserer med en massageolie, baseret vindruekerne- og solsikkeolie med rødt algekompleks, som har en beroligende effekt og nærer din hud.

Hverdagen slipper sit tag og efterlader dig dybt afslappet.
Velegnet til gravide.

50 eller 80 minutters klassisk massage  |  Kr. 950,- / 1.165,-

THALASSO FACIAL

Thalasso ansigtsbehandlingen kan anbefales til alle hudtyper. Behandlingen forbedrer fugtbalancen, afgifter huden og frigør ansigtet for spændinger – noget vi alle kan trænge til.

Du bydes velkommen med en skøn velkomstmassage, som får dig til at slappe af. Derefter afrensning med varme håndklæderhudanalyse og peeling

En blid ansigtsmassage, løsner alle ansigtets muskler, og en specialmaske målrettet din hudtype. Vi slutter af med pleje og vejledning.

50 minutters ansigtsbehandling  |  Kr. 920,- 

Dybderens kan tilkøbes. Kr. 195,- 
Tilkøb af farve af vipper og bryn + retning. Kr. 350,-

THALASSO 3-i-1 PAKKE

Thalasso pakken har fokus på at gennemfugte og forkæle alle hudtyper. På vores opvarmede briks, bliver du pakket ind i tæpper og får lagt en varm rispose på din mave, så du bliver helt tryg og afslappet.

  1. Vi starter med en effektiv EKSFOLIERING med en cremet algescrub, som fjerner døde hudceller og fylder rummet med skønne aromatiske dufte.
  2. Herefter løsnes dine spændinger med en fugtgivende og klassisk KROPSMASSAGE, som får kroppen til at summe af velvære med en duftfri vindruekerne- og solsikkeolie med rødalgeekstrakt som beroliger og nærer i dybden.

  3. Thalasso pakken afsluttes med en vidunderlig ANSIGTSBEHANDLING indeholdende afrensning af huden, peeling, massage samt maske og afsluttende creme.

Sanseterapeutens magiske fingre og duftene, og de lækre produkter åbner for dine sanser og giver dig et dejligt afslappende frikvarter, som du kan mærke følelsen af længe.

80 minutters 3-i-1 pakke  |  Kr. 1.265,-

 

Bestil tid til forkælelse 

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

AFBESTILLING
Bliver du forhindret, beder vi dig venligst om at melde afbud
 senest kl. 16 dagen før din tidHvis du udebliver eller afmelder for sent, sender vi en regning på det bekræftede beløb

 

Prøv spaophold med overnatning » 

Sanseoplevelser og wellness i De Termiske Bade & Thalasso Spa »


Vi tager forbehold for ændringer og fejl.

Cookies