Nyheder og tilbud
Luk ×

Nyheder og tilbud

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke cirka en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for to til De Termiske Bade og Thalasso spa ved hver udsendelse. Klik og vælg mellem erhvervs- og fritidsrelaterede nyheder.

Mødeaktiviteter eller teambuilding i naturen

Til din rådighed … 43 hektar skov, park og strand + 20 km afmærkede kurveje

Teambuilding Coastzone Hotel VejlefjordTeambuilding og teamtræning

Området omkring vores hotel indbyder til teamudvikling og skønne fællesoplevelser. 

Brug den fantastiske natur og park til alt fra krævende teamøvelser til reflektion på tænkebænkene. En walk-and-talk tur langs stranden ud til Træskohage fyr bør man ikke snyde deltagerne for.

Guidet tur på kurvejene

Læg en underholdende og lærerig guidet tur ind i mødeprogrammet. Her er garanti for frisk luft, et godt grin og historien om Vejlefjord.

Turene kan tilpasses lige efter jeres behov med hensyn til længde og varighed, kontakt konferenceafdelingen og få et tilbud. Priser fra kr. 2.000,-

Motion Stier Hotel VejlefjordLøbe- og gåture på de afmærkede kurveje

Puls og styrke kommer i centrum, når du løber i parken, på kurvejene og rundt i skoven. Stop op undervejs og brug naturen til at lave styrkende øvelser og smidiggørende udstræk. Motion til dig der elsker naturen og ikke er bleg for at få sved på panden.

Vi har tegnet et kort over området, hvor alle stierne er tegnet ind. Det udleveres i hotellets reception og kan også hentes her.

Citatjagt på kurvejene

På kurvejene har vi opsat "Tænkebænke" med citater. Find bænken med dit yndlingscitat og lad tankerne flyve. Fantastisk mulighed for refleksion eller forberedelse.

Kurveje Tur Hotel VejlefjordHjernegymnastik

Tag en pause fra undervisningen eller mødet – og lad deltagerne udfordre hjernen med et af vores opgaveark "Vejlefjord i tal" eller "Vejlefjord på toppen", mens de guides rundt i parken og på kurvejene.

Turen varer ca. 45-60 minutter og den friske luft giver deltagerne fornyet energi. Skulle det regne, har vi regnslag og paraplyer parat.

Materialer til Citatjagt og Hjernegymnastik:
Pris pr. deltager   kr. 50,-

Det gode tip: Kombiner Citatjagten med en Tænkepause. Tag en snak med konferenceafdelingen – vi hjælper gerne med ideer, til hvordan citatjagten kan bruges under jeres ophold.
 

Bueskydning Hotel VejlefjordTeambuilding samarbejdspartnere

Ønsker I specielle event-, teambuilding- og samarbejdsaktiviteter, har vi tilknyttet erfarne samarbejdspartnere, der kan inspirere til forløb til netop jeres behov.

Inspiration:

– Sejltur, havkajak, gummibådsrace
– Bueskydning, bumperball
– Crossløb, Adventure Race, GPS

Picnic eller bål ved stranden?

Fortæl os om jeres ønsker og ideer, og vi hjælper jer med at få dem til at blive virkelighed.

Vi hjælper meget gerne med et uforpligtende tilbud

Knap Mice Forespoergsel

Udfyld vores forspørgselsformular så vender vi hurtigt tilbage. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Marie Louise, Susanne eller Ann-Sofie i konferenceafdelingen på 7682 3380.

 

Clips IkonHent 6 sider med forslag til mødefristelser, pauser og aktiviteter