Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke cirka en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for to til De Termiske Bade og Thalasso spa ved hver udsendelse. Klik her og vælg mellem erhvervs- og fritidsrelaterede nyheder.

Konferencested i Trekantområdet

Har du arrangementet – har vi faciliteterne

Hotel Vejlefjord er smukt beliggende midt i Trekantområdet mellem Vejle og Horsens. Ideelt som konferencested uanset hvor dine deltagere kommer fra. 

Vi tilbyder

  • 6 plenumlokaler med plads op til 240 personer
  • 11 mødelokaler
  • 116 værelser
  • 43 hektar park, skov og strand
  • De Termiske Bade & Thalasso Spa

Engageret personale, dejlige lokaler og teknik der fungerer, samt

  • Gratis parkering
  • Ladestationer til Tesla og andre elbiler
  • Kun 18 minutter fra E45

Vi laver gerne uforpligtende tilbud, send os en forespørgsel og vi vender straks tilbage.

Knap Mice

Tony Clausen fra Salgspiloterne og Menneskenderen udtaler at Hotel Vejlefjord er hans foretrukne konferencehotel i Danmark, bl.a. på grund af en meget høj servicegrad. Se hele videoen herunder.

Møde- og konferencepakker

Du har alle muligheder for at gøre dit møde og din konference til en helt særlig oplevelse for deltagerne i samarbejde med os.

Vi hjælper gerne med at skræddersy et program med aktiviteter og forplejning, der forstærker jeres oplevelse og hjælper jer med at opnå de resultater, som er målet for mødet.

Hvis det først og fremmest skal være nemt for dig, har vi også sammensat en række møde- og konferencepakker med fast indhold og forplejning. Lige til at gå til – og fra.

Optimale muligheder for konferenceaktiviteter og oplevelser

I begyndelsen af forrige århundrede, da Vejlefjord var et sanatorium for brystsyge, blev parken og skoven brugt til helbredende aktiviteter for patienterne.

I dag udnytter vores konferencegæster omgivelserne til oplevelser. Gå eller løb en tur på de afmærkede kurveje, og nyd undervejs den fantastiske udsigt. 

I samarbejde med fx virksomheden CoastZone tilbyder vi forskellige muligheder for events og teamtræning, som er tilpasset Hotel Vejlefjords konferencerammer.

Mange starter dagen med en løbetur – eller et morgenbad i De Termiske Bade.

Få ny energi til dagens faglige indhold ved at lade deltagerne opleve Hjertepausen eller Tænkepausen.

Mødeaktiviteter 

Knap Mice Forespoergsel

Clips IkonHent vores samlede konferencematerialer

Se mere om vores konferncelokaler her »