Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke cirka en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for to til De Termiske Bade og Thalasso spa ved hver udsendelse. Klik her og vælg mellem erhvervs- og fritidsrelaterede nyheder.

Wellness tilbud på spabehandlinger

Hver måned har vi tilbud på en behandling. Herunder kan du se juni, juli og august måneds tilbud. Husk at booke tid i god tid, hvis du ønsker en behandling på dit sommerophold - eller besøg hos os.

Knap

Juni måneds behandling

ANTI-AGE SCRUB & WRAP

Behandlingen indledes med en skøn eksfoliering med Thalgo Indoceane scrub, hvis dufte fører dig på en afslappende rejse til middelhavet. En lækker kombination af havsalt, Cassonade sukker og æteriske olier giver huden en flot og glat struktur.

Herefter pakker vi dig ind i en fortryllende, lun og nærende creme-wrap, som genopbygger din hud og giver en følelse af velvære.

Behandlingen afsluttes med indsmøring i en lækker kropsolie.

50 minutters forkælelse | Kr. 770,- i juni måned

Normalpris Kr. 870,- SPAR 100,-  

Juli måneds behandling

THALASSO FACIAL

Thalasso ansigtsbehandlingen kan anbefales til alle hudtyper. Behandlingen forbedrer fugtbalancen, afgifter huden og frigør ansigtet for spændinger – noget vi alle kan trænge til.

Du bydes velkommen med en skøn velkomstmassage, som får dig til at slappe af. Derefter dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling og evt. damp. 

En blid ansigtsmassage, løsner alle ansigtets muskler, og en specialmaske målrettet din hudtype. Vi slutter af med pleje og vejledning.

50 minutters forkælelse | Kr. 795,- i juli måned

Normalpris Kr. 895,- SPAR 100,- 

Dybderens kan tilkøbes. Kr. 195,- 
Tilkøb af farve af vipper og bryn + retning. Kr. 295,-

August måneds tilbud

THALASSO SCRUB & WRAP

Dette er en skøn behandling med de bedste egenskaber fra havet. Vi starter med at exfoliere din krop med salt og plejende olier fra hotellets egen homespa-serie. Saltetvirker let slibende på huden, løsner alle døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden.

Efterfølgende pakker vi dig ind i en mudderwrap med 100% naturligt mudder fra Det Døde Hav. Mudderet er fyldt med mineraler, som giver en lindrende, fugtgivende og blødgørende effekt. 

Vi afslutter med indsmøring i en skøn kropsolie med et genopbyggende og afslappende koncentrat.

50 minutters scrub og wrap  |  Kr. 855,- i august måned

Normalpris Kr. 955,- SPAR 100,- 

Knap

Bestil din tid til wellness i god tid

Så er du sikker på at vi har plads til dig. Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 16 dagen før din tid.

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

Vi gør opmærksom på, at vi sender en regning på det bekræftede beløb, hvis du udebliver eller afmelder for sent.

Tilbud på spaophold

Ferietilbud – Spaophold til feriepris » 

Sommerferie med spa – tilbud på 1, 2 og 3 dages ophold »

Instagram #vejlefjordspa