Festmenuer

Sund og ærlig mad med plads til begejstring

Vores køkken laver sund og ærlig mad med udgangspunkt i den danske madkultur.

Årstidernes udbud af friske råvarer har stor indflydelse på menuernes planlægning. Vi køber gerne ind hos lokale producenter og henter råvarer, fx ramsløg og svampe i den omkringliggende skov.

”Hovedvægten i vores sæsonmenuer er lagt på kvalitet, smag og sæsonernes råvarer. Og vi gør alt, hvad vi kan for at købe de nævnte råvarer, men af kvalitetshensyn og korte sæsoner kan vi blive nødt til at finde alternativer.”
Køkkenchef Pauline Klærke

Det bedste kompliment vi kan få, er når vores mad får dig til at føle dig rigtig godt tilpas.

Sæsonmenuer, buffeter og natmad

Clips IkonSe pdf med vores menuer, buffeter og natmad » 

Menuer er gældende for mindst 20 kuverter i separat lokale med festdækkede borde.

Du er velkommen til at kontakte restaurantchef Per Høj på 7682 3380.

Send uforpligtende festforespørgsel

Udfyld nedenstående formular, og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Forespørgsel om fest

Felter med * skal udfyldes