Nyheder og tilbud
Luk ×

Nyheder og tilbud

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke cirka en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for to til De Termiske Bade og Thalasso spa ved hver udsendelse. Klik og vælg mellem erhvervs- og fritidsrelaterede nyheder.

Hotel Vejlefjord har vundet eller været nomineret som Årets Spa siden 2014

Anti-age behandlinger

Opstramning, cirkulation og genopbygning

Plejende og effektive spa-behandlinger til den modne hud, der trænger til et opstrammende boost i form af bedre blodcirkulation og masser af fugt.

Sæt god tid af til din behandling, så du kan nå at slappe lidt af i vores dejlige spalounge, både før og efter din forkælelse.

ANTI-AGE SCRUB & WRAP

Behandlingen indledes med en skøn eksfoliering med Thalgo Indoceane scrub, hvis dufte fører dig på en afslappende rejse til middelhavet. En lækker kombination af havsalt, Cassonade sukker og æteriske olier giver huden en flot og glat struktur.

Herefter pakker vi dig ind i en fortryllende, lun og nærende creme-wrap, som genopbygger din hud og giver en følelse af velvære.

Behandlingen afsluttes med indsmøring i en lækker kropsolie.

50 minutters forkælelse | Kr. 880,-

ANTI-AGE STENMASSAGE

Stenmassage er en dejlig oplevelse for krop og sjæl. Den langsomme næsten meditative massage øger blodcirkulationen – er afspændende og stimulerende på samme tid – og virkningen vil kunne mærkes i op til 72 timer.

På et varmt leje af silkebløde basalsten bliver du masseret med både varme og kølige sten. De vekslende temperaturer hjælper kroppen med at genfinde sin naturlige balance og styrker udrensningen. Du kan opnå en meget dyb afspænding, der giver fornyet energi. 

70 minutters behandling  |  Kr. 985,- 

ANTI-AGE FACIAL 40+

Dette er en helt unik ansigtsbehandling med synlig opstrammende effekt.

Velkomstmassagen får dig helt afslappet. Derefter afrensning med varme håndklæder, peeling, celleboostende mist og regenererende maske

Dette følges op med den revolutionærende ansigtsmassage, som er udviklet af Thalgo. Den stimulerer blod- og lymfe­cirkulationen, og styrker de små muskler, så du opnår et effektivt resultat på ældningstegn.

Der afsluttes med Thalgo serum, dagcreme og øjencreme. 

80 minutters ansigtsbehandling | Kr. 1.345,-

Dybderens kan tilkøbes. Kr. 195,- 
Tilkøb af farve af vipper og bryn + retning. Kr. 350,-

ANTI-AGE PAKKE 3-i-1

Pakken kombinerer 3 behandlinger som giver et effektivt resultat med en skøn all-over følelse af velbehag.

  1. Første step er en DOBBELT KROPSPEELING. Tørpeeling åbner hudoverfladen, så huden tager ekstra godt imod næste step – den cremede algesrub, som giver en fugtet og glat struktur.

  2. Vi fortsætter med at gennemfugte og opstramme kroppen med en skøn HELKROPSMASSAGE, hvor du masseres med Thalgo massageolie, der bl.a. indeholder abrikoskerneolie.

  3. Sidste forkælelses-step er en ANSIGTSBEHANDLING, hvor huden renses, peeles, masseres, får maske og afsluttende creme. Resultatet er en opstrammet og gennemfugtet hud.

80 minutters 3i1 pakke  |  Kr. 1.240,-

 

Bestil tid til forkælelse 

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

AFBESTILLING
Bliver du forhindret, beder vi dig venligst om at melde afbud
 senest kl. 16 dagen før din tid. Hvis du udebliver eller afmelder for sent, sender vi en regning på det bookede beløb. 

 

Prøv spaophold med overnatning » 

Sanseoplevelser og wellness i De Termiske Bade & Thalasso Spa »


Priserne er gældende fra 1. januar 2019. Vi tager forbehold for ændringer og fejl.