Gau's Chiagrød med æblekompot
Ingredienser
Chiagrød
- 0,5 liter mandelmælk (vi bruger økologisk mandeldrik fra Naturli’)
- 85 g chiafrø
Æblekompot
- 3 store æbler
- Sukker (afstem efter æblernes syrlighed og hvor sød du kan lide kompotten)
- 1 kvart stang vanilje, vaniljesukker kan også bruges
Fremgangsmåde
Chiagrød
Mandelmælk og chiafrø røres sammen - først mælk og så chiafrø lidt ad gangen. Rør godt det klumper let.
Grøden stilles i køleskabet natten over.
Æblekompot
Æblerne skrælles og skæres i små tern.
Kom en smule vand i bunden af en gryde og kog æblerne til de er næsten møre.
Smag til med sukker.
Velbekomme
TIP: om foråret bruger vi rabarber i stedet, det er også ret lækkert.
Prøv også Gau's skønne Ingefærdrik, som kan nydes både som the eller shot.