FÅ NYHEDER OG TILBUD I INDBAKKEN
Luk ×

Vi vil glæde os til at sende dig tilbud om spa og forkælelse - krydret med nyheder fra hotellet direkte i din indbakke.

Se mere om hvad nyhedsbrevet byder på og tilmeld på linket herunder ... 

Spa arrangementer

Dag og aften spa arrangementer

Mandag, onsdag og fredag morgen tilbyder vi Morning Delight. Her starter arrangementet med vores store dejlige morgenbuffet i restauranten, hvorefter der bydes på sanseoplevelser i De Termiske Bade & Thalasso. 

Mandag aften har vi AftenSpa Delight med middag i restauranten samt afslapning og velvære i De Termiske Bade og Thalasso Spa. 

Hver tirsdag og onsdag aften har vi AftenSpa Deluxe med middag i restauranten samt afslapning og velvære i De Termiske Bade og Thalasso Spa. Derudover med saunagus og let massage.

På torsdage kl. 10-16 har vi De-stress Spa. Nyd 6 skønne timer med selvforkælelse, sansepakke, saunagus, vitalbuffet og selvfølgelig skønne spaoplevelser i De Termiske Bade og Thalasso Spa. 

Inviter en du holder af til KæresteSpa fredag aften, hvor I kommer på en romantisk date i De Termiske Bade og Thalasso Spa med en dejlig vitalbuffet og saunagus med kærlighedens duftnoter.

#dagspa #almspa #dagsspa #aftenspa #spaaften #spadag #dagsbillet #aftensmad #fredagsspa #kærestedag #kæresteaften #wellnessdag #pigeaften

Bestil i god tid

Mange af vores spaarrangementer er meget populære, og kan derfor være booket nogle uger/måneder frem, så bestil plads i god tid.

Priserne på de forskellige arrangementer er forskellige, så se mere på linkene.

Du kan booke plads på et spaarrangement på "BOOK SPA".

Knap til booking af spa

Kalender Ikon

Se i vores kalender, hvornår næste arrangement er 

Hvis du følger os på facebook eller modtager vores nyhedsbrev, vil du også få informationer der. 

Cookies