VI HAR TRAVLT PÅ TELEFON OG MAIL
Luk ×

Der er i øjeblikket 1-2 dages svartid på mail og spaforespørgsler.

Hvis du skal besøge os inden for 72 timer, er du velkommen til at ringe, men ellers beder vi dig skrive på receptionen@vejlefjord.dk 

Du finder svar på de oftest stillede spørgsmål på linket i den grønne boks.

Det er også muligt at søge i søgefeltet her på hjemmesiden. 

Vi håber på din forståelse. Mange tak!

Spa arrangementer

Dag og aften spa arrangementer

Mandag, onsdag og fredag morgen tilbyder vi Morning Delight. Her starter arrangementet med vores store dejlige morgenbuffet i restaurant, hvorefter der bydes på sanseoplevelser i De Termiske Bade & Thalasso. 

Hver tirsdag og onsdag aften har vi AftenSpa Deluxe med middag i restauranten samt afslapning og velvære i De Termiske Bade og Thalasso Spa. Derudover med saunagus og let massage.

På torsdage kl. 10-16 har vi De-stress Spa. Nyd 6 skønne timer med selvforkælelse, sansepakke, saunagus, vitalbuffet og selvfølgelig skønne spaoplevelser i De Termiske Bade og Thalasso Spa. 

Fredage i lige uger inviterer vi til MidnatsSpa, hvor aftenen byder på hygge i De Termiske Bade og Thalasso Spa, saunagus og måske et fjorddyp. Derudover lækker vitalbuffet samt et glas mousserende vin.

Fredage i ulige uger kan du invitere en du holder af til KæresteSpa, hvor I får en romantisk aften i De Termiske Bade og Thalasso Spa med en dejlig vitalbuffet og saunagus med kærlighedens duftnoter.

Afslut weekenden på bedste vis med spaoplevelser, saunagus og vitalbuffet til SøndagsSpa.

#dagspa #almspa #dagsspa #aftenspa #spaaften #spadag #dagsbillet #aftensmad #fredagsspa #kærestedag #kæresteaften #wellnessdag #pigeaften

Bestil i god tid

Mange af vores spaarrangementer er meget populære, og kan derfor være booket nogle uger/måneder frem, så bestil plads i god tid.

Priserne på de forskellige arrangementer er forskellige, så se mere på linkene.

Du kan booke plads på et spaarrangement på "BOOK SPA".

Knap til booking af spa

Kalender Ikon

Se i vores kalender, hvornår næste arrangement er 

Hvis du følger os på facebook eller modtager vores nyhedsbrev, vil du også få informationer der. 

Cookies