VI HAR TRAVLT PÅ TELEFON OG MAIL
Luk ×

Du må desværre forvente længere svartid end normalt på grund af mange henvendelser.

Prøv om søgefeltet her på hjemmesiden kan hjælpe dig, hvis du har et spørgsmål. 

Praktiske informationer til dig, der skal på ophold. 

Vi håber på din forståelse. Mange tak!

Spa arrangementer

Dag og aften spa arrangementer

Mandag, onsdag og fredag morgen tilbyder vi Morning Delight. Her starter arrangementet med vores store dejlige morgenbuffet i Glassalen, hvorefter der bydes på sanseoplevelser i De Termiske Bade. 

Hver tirsdag og onsdag aften har vi AftenSpa Deluxe med middag i restauranten samt adgang til De Termiske Bade og Thalasso Spa. Derudover med saunagus og let massage.

På torsdage kl. 10-16 har vi De-stress Spa. Nyd en hel dag med selvforkælelse, sansepakke, saunagus, Vitalfrokost og selvfølgelig skønne spaoplevelser i De Termiske Bade og Thalasso Spa. 

Fredage i lige uger inviterer vi til MidnatsSpa, hvor aftenen byder på hygge i De Termiske Bade og Thalasso Spa, saunagus og måske et fjorddyp. Derudover lækker buffet samt et glas mousserende vin.

Fredage i ulige uger kan du invitere din kære til KæresteSpa, hvor I får en romantisk aften i De Termiske Bade og Thalasso Spa med en skøn buffet og saunagus med kærlighedens duftnoter.

Afslut weekenden på bedste vis med spaoplevelser, saunagus og vitalbuffet til SøndagsSpa.

#dagspa #almspa #dagsspa #aftenspa #spaaften #spadag #dagsbillet #aftensmad #fredagsspa #kærestedag #kæresteaften #wellnessdag #pigeaften

Bestil i god tid

Mange af vores spaarrangementer er meget populære, og kan derfor være booket nogle uger frem, så bestil plads i god tid.

Priserne varierer i de forskellige arrangementer, så se mere på links.

Du kan booke plads på et spaarrangement på "BOOK SPA" eller ringe til os på 7682 3380. Vi glæder os til at høre fra dig.

Knap til booking af spa

Kalender Ikon

Se i vores kalender, hvornår næste arrangement er 

Hvis du følger os på facebook eller modtager vores nyhedsbrev, vil du også få informationer der. 

 

Du kan følge os på Instagram. Hvis du også tagger dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort til badene for to personer. 

Måske kommenterer vi dit opslag og spørger om vi må vise dit billede her på websitet, som billederne herunder. 

Cookies