Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Sansebrus

Dråber af velvære og stråler af massage

Du finder brusere flere steder i De Termiske Bade, så du kan blive kølet af efter en tur i sauna eller dampbad. Derudover har vi indrettet tre granithuler med særlige sansebrus.

Forfriskende og blidt masserende som regn efter en varm sommerdag …

Sommerregn

Store lune dråber falder fra en højde af fem meter. Det er forfriskende og blidt masserende som regn efter en varm sommerdag. Gå langsomt gennem den otte meter lange granitgang og mærk dråberne overalt på den bare hud – det er en urgammel følelse af liv, som bliver vækket af dråbernes blide berøringer. Dråberne bliver reflekteret i regnbuelyset, som skifter mellem rød, violet, blå og grøn.

Mammut-brusere

I to granithuler over for hinanden finder du Mammut-brusere, som hver består af to dyser i tre meters højde som spuler lunt vand ned på din krop. Resultatet er en masserende effekt, som løsner for ømme muskler. Hver dyse har sin stråle, så du kommer til at opleve fire forskellige påvirkninger i de to bade. 

Plan over De Termiske Bade »

Læs om den helt nye Thalasso Spa »

Book adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa

Udfyld formularen herunder og bestil adgang. Så undersøger vi, om der er plads og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du får en bekræftelsesmail fra os, når vi har booket din bestilling.

Send en forespørgsel på spa og wellness

Felter med * skal udfyldes