Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Scrub & Wrap

Peeling og luksus som efterlader dig afslappet, engleblød og beriget

Scrub og wrap forkælelse i vores fire kategorier; anti-stress, anti-age, detox og thalasso. Se beskrivelse af de dejlige behandlinger, som virkelig er luxus for din hud.

ANTI-STRESS HAMMAM SCRUB & WRAP

Den skønneste hammam scrub med blød og cremet sæbeskum som blidt peeler huden, øger blodcirkulationen og giver din hud en ny glød.

Vi følger hammam sæbebehandlingen op med en afslappende alge-wrap, fyldt med vitaminer og mineraler, der får huden til at regenerere og genopbygge dens egne energidepoter.

Som afslutning på forkælelsen smøres du ind i en beroligende kropsolie

Varighed 50 minutter | Kr. 845,-

ANTI-AGE SCRUB & WRAP

Behandlingen indledes med en skøn eksfoliering med Thalgo Indoceane scrub, hvis dufte fører dig på en afslappende rejse til middelhavet. En lækker kombination af havsalt, Cassonade sukker og æteriske olier giver huden en flot og glat struktur.

Herefter pakker vi dig ind i en fortryllende, lun og nærende creme-wrap, somgenopbygger din hud og giver en følelse af velvære.

Behandlingen afsluttes med indsmøring i en lækker kropsolie.

50 minutters forkælelse | Kr. 845,-

DETOX SCRUB & WRAP

Denne behandling er ideel som kick-starter til et detox-forløb eller til dig, som ønsker en dybdegående scrub.

Vi eksfolierer med en cremet og beroligende scrub fra Thalgo. De røde algers kraft tilfører din hud fornyet energi, og huden efterlades glat og tonet.

Behandlingen fortsættes med en detox bodywrap, som har en afgiftende virkning og samtidig genopbygger hudens eget forsvar.

Behandlingen afsluttes med en kropsolie med detox koncentrat.

50 minutters scrub & wrap  |  Kr. 855,-

THALASSO SCRUB & WRAP

Dette er en skøn behandling med de bedste egenskaber fra havet. Vi starter med at exfoliere din krop med salt og plejende olier fra hotellets egen homespa-serie. Saltet virker let slibende på huden, løsner alle døde hudceller og øgerblodgennemstrømningen i huden.

Efterfølgende pakker vi dig ind i en mudderwrap med 100% naturligt mudder fra Det Døde Hav. Mudderet er fyldt med mineraler, som giver en lindrende, fugtgivende og blødgørende effekt. 

Vi afslutter med indsmøring i en skøn kropsolie med et genopbyggende og afslappende koncentrat.

50 minutters scrub og wrap  |  Kr. 925,-

 

Bestil tid til forkælelse i god tid

Husk at bestille dine behandlinger og adgang til de Termiske Bade i god tid. Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 16 dagen før din tid.

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

Vi gør opmærksom på, at vi afregner 100% af behandlingen og 50% af adgang til De Termiske Bade, hvis du udebliver eller afmelder for sent.

 

Wellness pakker sammensat så de supplerer hinanden » 

Månedens spatilbud » 

 

Priserne er gældende fra 1. januar 2017. Der tages forbehold for ændringer og fejl.