INFO OM COVID-19 / CORONAVIRUS
Luk ×

Vi byder velkommen igen!

For at vi kan beskytte og tage vare på vores gæster samt medarbejdere, skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ test, når du ankommer til hotellet.

Hotel Vejlefjord har vundet eller været nomineret som Årets Spa siden 2014

Scrub & Wrap

Peeling og luksus som efterlader dig afslappet, engleblød og beriget

Scrub og wrap forkælelse i vores fire kategorier; anti-stress, anti-age, detox og thalasso. Se beskrivelse af de dejlige behandlinger, som virkelig er luxus for din hud.

ANTI-STRESS VEJLEFJORD HAMMAM 

Hammam scrub med cremet sæbeskum som peeler huden, øger blodcirkulationen og giver din hud en ny glød. Behandlingen skal nydes i vores rainforest rum.

Vi starter med en lækker tørpeeling og derefter peeles huden i nærende olivensæbeskum. Olivensæben renser huden i dybden og tilfører fugt.

Derefter forkæler vi din krop med abrikoskerneolie med duft af vanilje, kokos og gardeniablomst, som har en afstressende virkning.

Som afslutning på forkælelsen får du en skøn hårvask og hovedbundsmassage.

Varighed 70 minutter | Kr. 1.165,-

ANTI-AGE SCRUB & WRAP

Vi starter en skøn tørpeeling med en loofah handske, der uden at kradse giver huden en flot og glat struktur.

Herefter pakker vi dig ind i en lun og nærende creme-wrap, som genopbygger din hud. Sandeltræ og jasmin er duftnoterne i denne wrap.

Behandlingen afsluttes med indsmøring i en lækker anti-age kropsolie bestående af solsikkeolie, cedertræ og sandeltræ, som er kendt for sine opstrammende egenskaber.

50 minutters forkælelse | Kr. 925,-

DETOX SCRUB & WRAP

Behandlingen indledes med en skøn tørpeeling med en loofah handske, der giver huden en flot og glat struktur. Loofah er et naturmateriale fremstillet af en slyngplante. Svampen peeler let uden af kradse.

Herefter pakker vi dig ind i en detox algewrap, som har en udrensende effekt og giver en følelse af velvære. 

Behandlingen afsluttes med en indsmøringsmassage i en detox olie, der indeholder grape, geranium, krusemynte og den nærende vindruekerneolie for en udrensende effekt.

50 minutters scrub & wrap  |  Kr. 915,-

THALASSO SCRUB & WRAP

Huden exfolieres med en loofah handske, der giver huden en flot og glat struktur uden at kradse.

Herefter pakker vi dig ind i en mudderwrap med 100% naturligt mudder fra Det Døde Hav. Mudderet er fyldt med mineraler, som har en lindrende og blødgørende effekt.

Behandlingen afsluttes med en indsmøringsmassage i en olie, der indeholder vindruekerneolie med duft af lavendel, rose og neroli. Olien indeholder også rødt algekompleks, som har en beroligende effekt og fylder din hud med mineraler.

50 minutters scrub og wrap  |  Kr. 990,-

 

Bestil tid til forkælelse i god tid

Husk at bestille dine behandlinger og adgang til de Termiske Bade i god tid. Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 16 dagen før din tid.

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

Vi gør opmærksom på, at vi sender en regning på det bekræftede beløb, hvis du udebliver eller afmelder for sent.

 

Wellness pakker sammensat så de supplerer hinanden » 

 

Vi tager forbehold for ændringer og fejl.

 

Tag dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord og vind adgang til badene