VI HAR TRAVLT PÅ TELEFON OG MAIL
Luk ×

Du må desværre forvente længere svartid end normalt på grund af mange henvendelser.

Prøv om søgefeltet her på hjemmesiden kan hjælpe dig, hvis du har et spørgsmål. 

Praktiske informationer til dig, der skal på ophold. 

Vi håber på din forståelse. Mange tak!

Hotel Vejlefjord har vundet eller været nomineret som Årets Spa siden 2014

Saunaer og dampbade

Varme, damp og is

I De Termiske Bade finder du to saunaer og et 3-trins dampbad. Tæt på dem alle findes kolde bade og iskar, så du kan køle kroppen hurtigt ned efter de høje varmepåvirkninger.

Varmen virker afslappende og øger blodcirkulationen i kroppen. En hurtig afkøling får blodkarrene til at trække sig sammen, hvilket er stærkt stimulerende og sætter gang i udrensningen af affaldsstoffer.

Skovsauna

En gangbro fører ud til et træplateau, hvor du finder Kur & Spas største sauna. Saunaen er bygget på piller over en af Vejlefjords mange naturlige kilder. Sid i saunaen, så længe det er behageligt. Uden for saunaen finder du brusere til hurtig afkøling. 

I Skovsaunaen afholdes Saunagus arrangementer, og gusmestrene giver dig en totaloplevelse med duft-eventyr samt udrensende og afspændende udfordringer.

Dampbadet

Er opdelt i tre sektioner. Du bevæger dig fra varm til varmere og varmest efterhånden, som du kommer længere ind i badet. Dampen dufter blidt, og den fugtige varme bløder din krop og muskler op. Dampbadet er i øvrigt det perfekte sted at give dig selv en body-scrub.

Du kan købe en lækker body-peeling i Vitalbaren og påføre den i dampbadet med små cirkelbevægelser. Start ved anklerne og arbejd dig opefter, slut med fødderne. 

Bliv i dampen, så længe det er behageligt. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ved at gnide den med is eller du kan tage en tur under den kolde bruser. Husk at skylle body-peelingen grundigt af, inden du går videre.

Aroma-sauna

Over for dampbadet ligger aromasaunaen. Her finder du en tør varme, som stiger, jo højere du sætter dig op på bænkene.

De oprindelige anvisninger anbefaler at du bliver ca. 10 - 15 minutter i varmen, men bliv så længe det føles behageligt, og derefter køl dig ned under koldt vand. Gentag det tre gange, således du slutter med en hurtig afkøling.

Priser og booking

Fre-, lør- og søndag + helligdage kr. 635,- / Øvrige dage kr. 510,-

Priserne er pr. person og giver adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa. Inkl. frugt, vand og kaffe/te ad libitum, lån af håndklæde og badekåbe.

Bestil i god tid, så du er sikker på, at vi har plads til dig. Enten på "BOOK SPA" eller på 7682 3380

Knap til spa booking

Prøv også De Termiske Bade til et spaarrangement » 

Cookies