Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Saunaer og dampbade

Varme, damp og is

I De Termiske Bade finder du to saunaer og et 3-trins dampbad. Tæt på dem alle findes kolde bade og iskar, så du kan køle kroppen hurtigt ned efter de høje varmepåvirkninger.

Varmen virker afslappende og øger blodcirkulationen i kroppen. En hurtig afkøling får blodkarrene til at trække sig sammen, hvilket er stærkt stimulerende og sætter gang i udrensningen af affaldsstoffer.

Du kan booke adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa på formularen her.

Skovsauna

En gangbro fører ud til et træplateau, hvor du finder Kur & Spas største sauna. Saunaen er bygget på piller over en af Vejlefjords mange naturlige kilder. Sid i saunaen, så længe det er behageligt. Uden for saunaen finder du bruser og vandtønde til en kold afvaskning. 

I Skovsaunaen afholder Saunagus arrangementer, og gusmestrene giver dig en totaloplevelse med duft-eventyr samt udrensende og afspændende udfordringer.

Dampbadet

Er opdelt i tre sektioner. Du bevæger dig fra varm til varmere og varmest efterhånden, som du kommer længere ind i badet. Dampen dufter blidt, og den fugtige varme bløder din krop og muskler op. Dampbadet er i øvrigt det perfekte sted at give dig selv en body-scrub.

Du kan købe en lækker body-peeling i Vitalbaren og påføre den i dampbadet med små cirkelbevægelser. Start ved anklerne og arbejd dig opefter, slut med fødderne. 

Bliv i dampen, så længe det er behageligt. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ved at gnide den med is eller du kan tage en tur under den kolde bruser. Husk at skylle body-peelingen af, inden du går videre.

Aroma-sauna

Over for dampbadet ligger aromasaunaen. Her finder du en tør varme, som stiger, jo højere du sætter dig op på bænkene.

De oprindelige anvisninger anbefaler at du bliver ca. 10 - 15 minutte i varmen, men bliv så længe det føles behageligt, og derefter køl dig ned under koldt vand. Gentag det tre gange, således du slutter med en hurtig afkøling.

Se plantegning over De Termiske Bade » 

Læs også om saltsaunaen i Thalasso Spa her »

Book adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa

Udfyld formularen herunder og bestil adgang. Så undersøger vi, om der er plads og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du får en bekræftelsesmail fra os, når vi har booket din bestilling.

Send en forespørgsel på spa og wellness

Felter med * skal udfyldes