Spaophold med yoga - NYHED!
Luk ×

Er du både til spa og yoga, så har vi sammensat et ophold lige til dig.

Se hvad det helt nye spaophold med yoga byder på.

KLIK på det grønne link nederst ...

Hvis du altid vil være opdateret med vores nyheder og gode tilbud, kan du tilmelde dig som modtager af nyhedsbrev.

Tilmelding til Hotel Vejlefjords nyhedsbrev 

Saunaer og dampbade

Varme, damp og is

I De Termiske Bade finder du to saunaer og et 3-trins dampbad. Tæt på dem alle findes kolde bade og iskar, så du kan køle kroppen hurtigt ned efter de høje varmepåvirkninger.

Varmen virker afslappende og øger blodcirkulationen i kroppen. En hurtig afkøling får blodkarrene til at trække sig sammen, hvilket er stærkt stimulerende og sætter gang i udrensningen af affaldsstoffer.

Skovsauna

En gangbro fører ud til et træplateau, hvor du finder Kur & Spas største sauna. Saunaen er bygget på piller over en af Vejlefjords mange naturlige kilder. Sid i saunaen, så længe det er behageligt. Uden for saunaen finder du brusere til hurtig afkøling. 

I Skovsaunaen afholdes Saunagus arrangementer, og gusmestrene giver dig en totaloplevelse med duft-eventyr samt udrensende og afspændende udfordringer.

Dampbadet

Er opdelt i tre sektioner. Du bevæger dig fra varm til varmere og varmest efterhånden, som du kommer længere ind i badet. Dampen dufter blidt, og den fugtige varme bløder din krop og muskler op. Dampbadet er i øvrigt det perfekte sted at give dig selv en body-scrub.

Du kan købe en lækker body-peeling i Vitalbaren og påføre den i dampbadet med små cirkelbevægelser. Start ved anklerne og arbejd dig opefter, slut med fødderne. 

Bliv i dampen, så længe det er behageligt. Når du kommer ud, er der mulighed for at køle kroppen ved at gnide den med is eller du kan tage en tur under den kolde bruser. Husk at skylle body-peelingen grundigt af, inden du går videre.

Aroma-sauna

Over for dampbadet ligger aromasaunaen. De virksomme aromaer opstår ved, at vi fylder æterisk olie på en lerkrukke, og derfra drypper olien ned på saunastenene.

Varmen er tør, og temperaturen stiger jo højere, du sætter dig op på bænkene. Du kan også give varmen et boost ved hjælp af en knap udenfor saunaen.

De oprindelige anvisninger anbefaler at du bliver ca. 10 - 15 minutter i varmen, men bliv så længe det føles behageligt, og derefter køl dig ned under et koldt skyl.

Prøv også De Termiske Bade til et spaarrangement » 

Cookies