Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Kur & Spa

Spa og wellness på første klasse

De Termiske Bade & Thalasso Spa

Stemningen i De Termiske Bade er på en gang pompøs og intim. Højt til loftet, store flader af granit og panoramavinduer til fjorden gør det ekstravagant og luksuriøst, mens hulerne, den levende ild og vandets klukken gør stedet stemningsfuldt og behageligt.

Thalasso Spa er smukt og nordisk indrettet. Ophold i det store saltbad og saltsaunaen øger blodgennemstrømningen, styrker immunforsvaret og plejer huden.

Ønsker du at booke adgang til vores bade, kan du udfylde formularen nederst på siden.

Inspireret af de oprindelige kursteder i Europa

Spaafdelingen byder velkommen til en verden af plejende og terapeutiske behandlinger, som efterlader dig afslappet, engleblød og beriget – hvor du er sikret ro til fordybelse. Behandlinger bliver udført af veluddannede sanseterapeuter i specialindrettede behandlingsrum, hvor der er kælet for indretningen, atmosfæren og oplevelsen

Husk at booke din behandling i Spa-afdelingen og dit besøg i De Termiske Bade på forhånd. Så er du altid sikker på, at vi har tid og plads til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig, sanselig spa oplevelse.

» Læs om Kur & Spa i forbindelse med booking af konferencecenter

"Søger du en spaoplevelse, fordi du trænger til at stresse ned, så er det en god idé at vælge en spa der er omgivet af natur. Undersøgelser har vist, at blodtryk og puls går ned med omkring 15 pct., når du er i grønne omgivelser. Kroppen producerer også mindre stresshormon." Af Lisbet Jensen. www.iform.dk 

Book adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa

Udfyld formularen herunder og bestil adgang. Så undersøger vi, om der er plads og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du modtager en bekræftelsemail fra os, når vi har booket din bestilling.

Send en forespørgsel på spa og wellness

Felter med * skal udfyldes