Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Aktiviteter og pauser

En pause kan også være en særlig oplevelse

”Naturen her er af smilende og af enestående skønhed,” sagde professor Saugman, da han omkring år 1900 grundlagde Sanatoriet Vejlefjord. I dag er Vejlefjord et moderne møde- og konferencehotel og huser desuden nordens største Termiske Badeanlæg.

Professor Saugman brugte omgivelserne og naturen til at skabe resultater for de lungepatienter, der gæstede Vejlefjord i forrige århundrede. På Hotel Vejlefjord bruger vi de selvsamme omgivelser til at skabe resultater for nutidens gæster – møde- og konferencedeltagere fra ind- og udland.

Clips IkonSe pdf med alle aktiviteter og pauser her »

Frisk luft og masser af muligheder for aktiviteter

Hotellets store park er grundlagt omkring år 1900. Dens mange såkaldte kurveje og stier, som professor Saugman grundlagde for mere end 100 år siden, bliver i dag betrådt af møde- og konferencegæster, der her samler energi og inspiration til dagens faglige udfordringer og input.

Parken, kurvejene og fjorden kan også danne baggrund og ramme om pauser og andre aktiviteter i løbet af mødedagen, som forstærker oplevelsen af konferencen og giver ekstra værdi for deltagerne.

Hjertepausen, Tænkepausen og De Termiske Bade

Prøv fx Hjertepausen eller Tænkepausen, der ganske vist er pauser, men har fokus på øget energi, frisk luft og velvære.

Hotellets personale kan hjælpe med både inspiration og facilitering af flere forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Hvis I har særlige ønsker til eksempelvis teambuilding-aktiviteter på fjorden, i trætoppene eller noget helt tredje, så samarbejder vi med en række forskellige eventbureauer, der har specialiseret sig i at lave aktiviteter hos os.

En af de allerstørste attraktioner på Hotel Vejlefjord er dog nok vores Termiske Bade. De Termiske Bade blev kåret som årets bedste spa ved Danish Beauty Awards 2014, og mange møde- og konferencearrangører vælger at integrere badene i deres arrangement hos os. Her er der helt særlige muligheder for ro og refleksion over dagens oplevelser og morgendagens udfordringer.

Læs mere om vores teambuilding samarbejdspartnere her »

Instagram #vejlefjordkonference #hotelvejlefjord