VI HAR TRAVLT PÅ TELEFON OG MAIL
Luk ×

Du må desværre forvente længere svartid end normalt på grund af mange henvendelser.

Prøv om søgefeltet her på hjemmesiden kan hjælpe dig, hvis du har et spørgsmål. 

Praktiske informationer til dig, der skal på ophold. 

Vi håber på din forståelse. Mange tak!

Saunagus og fjorddyp 

Fantastisk spa oplevelse med velvære og eventyr 

Gusmestrene kalder til saunagus inden arrangementerne starter. Spørg evt. i spareceptionen eller vitalbaren om der er fastsat et saunagus arrangement den dag du besøger os. 

I øjeblikket kan vi ikke garantere saunagus til alle vores opholdsgæster.

På grund af de mindre hold, beder vi også gus-deltagerne om selv at gå turen ned til fjorden og fjorddyp.

I De Termiske Bade skilter vi med dagens gus-tider, så I kan holde jer orienterede under jeres besøg.

Saunagus oplevelsen

Vores gusmestre giver dig en underholdende totaloplevelse med varme og kolde gys. Måske vil du opleve en afspændende effekt på din muskulatur – men du vil helt sikkert opleve en herlig form for velvære i både krop og sind.

De kyndige gusmestre fortæller om de nøje udvalgte æteriske olier, som indhyller dig i skønne duftnoter og giver forskellige effekter.

Efter saunagus arrangementet er der mulighed for at gå ned til fjorden, og få endnu en oplevelse med – nemlig fjorddyp – som året rundt er en fantastisk oplevelse og giver energien et dejligt kick. TIP: Medbring evt. badesko, som er lidt mere behagelige at gå i end slippers.

Nogle dage er naturens elementer bare ikke til fjorddyp, og vi anbefaler, at man ikke går i vandet, når det er tordenvejr, blæser kraftigt eller hvis der er brandmænd. Hvis du bader er det på eget ansvar.

Som hovedregel går vi ikke til fjorden, når det tordner, blæser kraftigt, stien er for smattet eller hvis der er brandmænd.

Du kan følge os på Instagram. Hvis du tagger dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort til badene for to personer. 

Cookies