INFO OM COVID-19 / CORONAVIRUS
Luk ×

Vi byder velkommen igen!

For at vi kan beskytte og tage vare på vores gæster samt medarbejdere, skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ test, når du ankommer til hotellet.

Hotel Vejlefjord har vundet eller været nomineret som Årets Spa siden 2014

Saunagus og fjorddyp 

Fantastisk spa oplevelse med velvære og eventyr 

Gusmestrene kalder til saunagus inden arrangementerne starter. Spørg evt. i spareceptionen eller vitalbaren om der er fastsat et saunagus arrangement den dag du besøger os. 

I øjeblikket kan vi ikke garantere saunagus til alle vores opholdsgæster.

Vi passer på vores gæster ved at have færre deltagere på saunagusarrangmenterne pga. COVID-19 afstandskravene.

På grund af de små hold, beder vi også gus-deltagerne om selv at gå turen ned til fjorden og fjorddyp.

I De Termiske Bade skilter vi med dagens gus-tider, så I kan holde jer orienterede under jeres besøg.

Saunagus oplevelsen

Vores gusmestre giver dig en underholdende totaloplevelse med varme og kolde gys. Måske vil du opleve en afspændende effekt på din muskulatur – men du vil helt sikkert opleve en herlig form for velvære i både krop og sind.

De kyndige gusmestre fortæller om de nøje udvalgte æteriske olier, som indhyller dig i skønne duftnoter og giver forskellige effekter.

Efter saunagus arrangementet er der mulighed for at gå ned til fjorden, og få endnu en oplevelse med – nemlig fjorddyp – som året rundt er en fantastisk oplevelse og giver energien et dejligt kick. TIP: Medbring evt. badesko, som er lidt mere behagelige at gå i end slippers.

Nogle dage er naturens elementer bare ikke til fjorddyp, og det er altid gusmesterens vurdering om det er forsvarligt at gå til fjorden for at bade.

Som hovedregel går vi ikke til fjorden, når det tordner, blæser kraftigt, stien er for smattet eller hvis der er brandmænd.

Book et lukket arrangement

Kontakt os hvis du ønsker at booke et lukket arrangement, kun for dig og dine gæster. Prisen forudsætter at der er tilkøbt adgang til De Termiske Bade.

  • Pris ved mindst 10 deltagere: Pr. person Kr. 150,-
  • Pris under 10 deltagere: I alt Kr. 1.500,-

Læs mere om Mødeaktiviteter med wellness »

 

Du kan følge os på Instagram. Hvis du tagger dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort til badene for to personer.