VI HAR TRAVLT PÅ TELEFON OG MAIL
Luk ×

Der er i øjeblikket 1-2 dages svartid på mail og spaforespørgsler.

Hvis du skal besøge os inden for 72 timer, er du velkommen til at ringe, men ellers beder vi dig skrive på receptionen@vejlefjord.dk 

Du finder svar på de oftest stillede spørgsmål på linket i den grønne boks.

Det er også muligt at søge i søgefeltet her på hjemmesiden. 

Vi håber på din forståelse. Mange tak!

Saunagus 

Fantastisk spa oplevelse med velvære og eventyr 

Gusmestrene kalder til saunagus inden arrangementerne starter. 

I De Termiske Bade informerer vi om dagens gus-tider, så I kan holde jer orienterede under jeres besøg.

Vi kan desværre ikke garantere saunagus til alle vores opholdsgæster.

Saunagus oplevelsen

Vores gusmestre giver dig en underholdende totaloplevelse med varme og kolde gys. Måske vil du opleve en afspændende effekt på din muskulatur – men du vil helt sikkert opleve en herlig form for velvære i både krop og sind.

De kyndige gusmestre fortæller om de nøje udvalgte æteriske olier, som indhyller dig i skønne duftnoter og giver forskellige effekter.

Efter saunagus arrangementet er der mulighed for at gå ned til fjorden, og få endnu en oplevelse med – nemlig fjorddyp – som året rundt er en fantastisk oplevelse og giver energien et dejligt kick. TIP: Medbring evt. badesko, som er lidt mere behagelige at gå i end slippers.

Nogle dage er naturens elementer bare ikke til fjorddyp, og vi anbefaler, at man ikke går i vandet, når det er tordenvejr, blæser kraftigt eller hvis der er brandmænd. Hvis du bader er det på eget ansvar.

Som hovedregel går vi ikke til fjorden, når det tordner, blæser kraftigt, stien er for smattet eller hvis der er brandmænd.

 

Følg os på Instagram og tag dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord. Så deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort til badene for to personer. 

Cookies