INFO OM COVID-19 / CORONAVIRUS
Luk ×

Vi byder velkommen igen!

Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og Horestas COVID-19 vejledning. Se hvad vi gør for at dit besøg hos os bliver så trygt som muligt.

Hotel Vejlefjord har vundet eller været nomineret som Årets Spa siden 2014

Saunagus og fjorddyp 

Fantastisk spa oplevelse med velvære og eventyr 

Gusmestrene kalder til saunagus inden arrangementerne starter. Spørg evt. i spareceptionen eller vitalbaren om der er fastsat et saunagus arrangement den dag du besøger os. 

Der afholdes i øjeblikket IKKE saunagus grundet Covid-19. Læs mere her: Covid-19/Coronavirus

Der kan forekomme dage uden saunagus 

Vi skilter med dagens gus-tider, så I kan holde jer orienterede under jeres besøg.

Som udgangspunkt afholder vi saunagus på disse tidspunkter: 

  • Mandag til fredag kl. 16.15
  • Lørdag kl. 11.15, 15.00 og 16.15
  • Søndag kl. 11.15

Saunagus i forbindelse med spaarrangementer

Vores gusmestre giver dig en underholdende totaloplevelse med varme og kolde gys. Måske vil du opleve en afspændende effekt på din muskulatur – men du vil helt sikkert opleve en herlig form for velvære i både krop og sind.

De kyndige gusmestre fortæller om de nøje udvalgte æteriske olier, som indhyller dig i skønne duftnoter og giver forskellige effekter.

I løbet af Saunagus arrangementet vil vi gå ned til fjorden, for at få endnu en oplevelse med – nemlig fjorddyp – som året rundt er en fantastisk oplevelse og giver energien et dejligt kick. TIP: Medbring evt. badesko, som er lidt mere behagelige at gå i end slippers.

Nogle dage er naturens elementer bare ikke til fjorddyp, og det er altid gusmesterens vurdering om det er forsvarligt at gå til fjorden for at bade.

Som hovedregel går vi ikke til fjorden, når det tordner, blæser kraftigt, stien er for smattet eller hvis der er brandmænd.

Fjorddyp giver et skønt energi-boost!

Book et lukket arrangement

Kontakt os hvis du ønsker at booke et lukket arrangement, kun for dig og dine gæster. Prisen forudsætter at der er tilkøbt adgang til De Termiske Bade.

  • Pris ved mindst 10 deltagere: Pr. person Kr. 150,-
  • Pris under 10 deltagere: I alt Kr. 1.500,-

Læs mere om Mødeaktiviteter med wellness »

 

Du kan følge os på Instagram. Hvis du tagger dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort til badene for to personer.