Vejlefjords Romkugler 

Ingredienser

  • 1 kg kagerester – alt lige fra wienerbrød til forskellige skærekager. Jo bedre kagerester, jo bedre romkugler
  • 3 store spsk. kakao (vi bruger Valrhona)
  • 2 spsk. mørk rom
  • 2 dl hindbærmarmelade (vi bruger vores egen hjemmelavede - brug en der ikke er for tynd)
  • Krymmel, fx chokolade, kokosmel, tørrede hindbær, hakkede ristede mandler eller krokant

Fremgangsmåde

Alle ingredienser røres sammen, evt. i en røremaskine - smag til undervejs. Smagen kan variere afhængig af hvilke kagerester der bruges.

Massen rulles til kugler og vendes i den slags krymmel du ønsker.

Romkuglerne kan fryses, så er der altid en snack, når lækkersulten melder sig.

Rigtig god bagelyst!

 

Hvis du kan lide den opskrift, så skal du også prøve vores opskrift på Vejlefjords Brownie.

Brownie Hotel Vejlefjord

Cookies