JULENS ÅBNINGSTIDER
Luk ×

Hotellet holder juleferie

Hotellet er lukket fra den 17/12 til 3/1, men spa-receptionen har åbent for salg af gavekort og julegaver den 17. til 23. december kl. 9.00-16.00

Bassiner og bade

Opdag vandets terapeutiske egenskaber og mærk en indre ro brede sig

Panorama-badet

Det største bassin i De Termiske Bade. Start her med at opvarme din krop. Temperaturen er ca. 32 grader, hvilket er nok til at få dine muskler til at slappe af. I bassinet er der små huler, hvor du kan trække dig tilbage, eller du kan nyde panoramavinduernes udsigt til parken og fjorden. Bliv i bassinet, til du er afslappet.

Ild-badet

Er det varmeste bassin vi har. Vandet her er ca. 42 grader, og den stærke varme giver en følelse af, at musklerne langsomt smelter, mens blodcirkulationen øges og gør dig afslappet. De røde vægge forstærker varmens effekt. Bliv i bassinet så længe det er behageligt.

Is-badet

Væggene er isblå og vandet er ca. 8 grader, og den store temperaturforskel fra Ild-badet virker stærkt stimulerende på din krop.De kolde gys får blodkarrene til at trække sig sammen igen. Det sætter skub i kredsløbet, og der transporteres mere iltet blod rundt til kroppens muskler og organer, ligesom der sættes skub i udskillelsen af affaldsstoffer. Den kraftige stimulering giver en dyb afspænding og velvære. Du skal kun blive i det kolde vand et øjeblik. Tag turen mellem Ild- og Is-bad op til tre gange og mærk, hvordan dine muskler slapper af og din krop bruser af velvære, inden du går videre til de næste sanseoplevelser.

Skov-badet

De Termiske Bade er bygget i brynet af bøgeskoven, og der er udsigt over fjorden og parken, så hvad er mere nærliggende end lysten til at komme ud? Vi har bygget et bassin, hvor du kan bevæge dig ud i naturen og stadig blive nede i det 32 grader varme vand. Der er siddepladser i bassinet, så du året rundt kan sidde og nyde fuglefløjt eller stjerneklare aftener. Skovbadet er flertallets favoritbad.

Aroma-badet

Vores lugtesans er en integreret del af den måde, vi opfatter omverden på. Duftene, vi bruger, er kendt for at have en helende og terapeutisk effekt, der kan lindre symptomer, som stammer fra stress og en moderne livsstil. Desuden kan det være med til at hæmme infektioner og styrke immunforsvaret. I Aroma-badet bruger vi forskellige dufte, som øger det generelle velvære. Temperaturen er ca. 35 grader. Spørg i receptionen eller Vitalbaren, hvis du vil høre om den aktuelle duft.

Lys-badet

Et bassin med lys i regnbuens farver. Lyset reflekteres fra bassinets bund, hvor det bliver brudt af vandets overflade og får en ny dimension, som du kan bade din krop i. Temperaturen er ca. 34 grader.

Den danske læge Niels Finsen fik i 1903 en Nobelpris for sine opdagelser af sollysets og de ultraviolette strålers evne til at helbrede hudsygdomme. Finsen fandt også ud af, at belysning med rødt lys helede grimme ar efter kopper og mæslinger. Siden er der blev forsket meget mere i farvers og lysets påvirkninger af vores fysiske og psykiske velvære. Farverne virker forskelligt på os, så nyd de forskellige farver, og det de gør ved dig.

Lyd-badet

Sænk dig ned i Lyd-badet og mærk selv, hvordan du bliver påvirket af lydene under vandet. Niels Eje er den førende musiker inden for lydterapi i Danmark, og han har komponeret lydene til vores Lyd-bad. De virker afstressende, styrkende for kreativiteten og koncentrationen. Læg hovedet tilbage, så du får ørerne under vand for rigtig at nyde lydenes effekt. Vandet er ca. 34 grader varmt.

Priser

Fre-, lør- og søndag + helligdage kr. 560,- / Øvrige dage kr. 435,-

Priserne er pr. person og giver adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa. Inkl. frugt, vand og kaffe/te ad libitum, lån af håndklæde og badekåbe.

Bestil i god tid, så du er sikker på, at vi har plads til dig. Enten på "BOOK SPA" eller på 7682 3380

Knap til spa booking

Læs også om saltbadet i Thalasso Spa her »

Tag dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord og vind adgang til badene