Biscotti med mandel, pistacienødder og appelsin

Biscotti betyder "bagt to gange", og det er lige præcis den teknik, der gør disse italienske småkager så knasende sprøde. Perfekte til en kop te eller kaffe – ja, og kan også anbefales til et glas vin.

Ingredienser til 40-45 stk. biscotti

  • 250 g økologisk hvedemel
  • 250 g sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 æg str. M
  • 100 g ristede mandler
  • 50 g pistacienødder
  • Reven skal af en økologisk appelsin
  • Til pensling bruges et sammenpisket æg

Fremgangsmåde

Bland mel og bagepulver med sukker. Tilsæt æggene og bland det hele godt. Ælt mandler og pistacier i.

Form dejen til lange stænger ca. 5 cm brede og 2 cm høje, som pensles og bages i 20 minutter ved 180 grader.

Afkøl stængerne inden de skæres i tynde skiver på skrå. Bages igen 20 minutter ved 150 grader til de er hårde og sprøde.

Afkøles helt inden de lægges i dåse.

Rigtig god fornøjelse!

 

Lad dig også friste af vores skønne opskrift på chiastykker med rugbrød.

Shiastykker Hotel Vejlefjord Opskrift

Cookies