VI HAR TRAVLT PÅ TELEFON OG MAIL
Luk ×

Der er i øjeblikket 1-2 dages svartid på mail og spaforespørgsler.

Hvis du skal besøge os inden for 72 timer, er du velkommen til at ringe, men ellers beder vi dig skrive på receptionen@vejlefjord.dk 

Du finder svar på de oftest stillede spørgsmål på linket i den grønne boks.

Det er også muligt at søge i søgefeltet her på hjemmesiden. 

Vi håber på din forståelse. Mange tak!

Wellness 3-i-1 pakker

Wellness = Totalforkælelse og pleje til krop og sjæl

På Hotel Vejlefjord varer følelsen fra de forkælende wellness pakker længere. 

Sæt god tid af til din forkælelse, så du kan slappe af i vores dejlige spa-lounge og gå en tur i parken eller på kurvejene inden du tager hjem til hverdagen.

Wellness pakker i 4 kategorier

 • ANTI-STRESS 3-i-1 pakke med forkælelse til krop, ansigt og sind.
 • ANTI-AGE 3-i-1 pakke med effektiv opstramning og fugt til din hud.
 • DETOX 3-i-1 pakke med udrensning, fugt og massage.
 • THALASSO 3-i-1 pakke all-over forkælelse med mineraler og fugt.
 • HOTEL VEJLEFJORD SIGNATURBEHANDLING

 

ANTI-STRESS 3-i-1 PAKKE

Afstressende 3-i-1 forkælelse til krop, ansigt og sind.

 1. Vi starter med en effektiv EKSFOLIERING med en cremet algescrub, som fjerner døde hudceller og fylder rummet med skønne aromatiske dufte.

 2. Herefter løsnes dine spændinger med en afslappende KROPSMASSAGE, som får kroppen til at summe af velvære med nærende abrikoskerneolie med duft af vanilje, kokos og gardenia blomst, som har en afstressende virkning.

 3. Anti-stress pakken afsluttes med en vidunderlig ANSIGTSBEHANDLING indeholdende rensning af huden, peeling, massage samt maske og afsluttende creme.

 80 minutters 3-i-1 | Kr. 1.265,-

ANTI-AGE 3-i-1 PAKKE 

Pakken kombinerer 3 behandlinger som giver et effektivt resultat med en skøn all-over følelse af velbehag.

 1. Første step er en DOBBELT KROPSPEELING. Tørpeeling åbner hudoverfladen, så huden tager ekstra godt imod næste step – den cremede algesrub, som giver en fugtet og glat struktur.

 2. Vi fortsætter med at gennemfugte og opstramme kroppen med en skøn HELKROPSMASSAGE, hvor du masseres med Thalgo massageolie, der bl.a. indeholder abrikoskerneolie.

 3. Sidste forkælelses-step er en ANSIGTSBEHANDLING, hvor huden renses, peeles, masseres, får maske og afsluttende creme. Resultatet er en opstrammet og gennemfugtet hud.

80 minutters 3-i-1 pakke  |  Kr. 1.265,-

DETOX 3-i-1 PAKKE

Udrensende og fugtende forkælelse til ansigtet og hele kroppen. Du får energi og din hud efterlades udrenset og optimalt fugtet.

 1. Behandlingen indledes med en ANSIGTSBEHANDLING, hvor der renses, peeles, masseres med akupressurpunktmassage og afsluttende creme, der giver huden udstråling.

 2. Vi fortsætter med en skøn KROPSPEELING, som effektivt fjerner døde hudceller. Produktet indeholder havalger, der nærer og renser huden.

 3. Behandlingen fuldendes med en dejlig KROPSMASSAGE, hvor der masseres med en afgiftende olie, som samtidig har en blødgørende effekt.

80 minutters 3-i-1 pakke  |  Kr. 1.265,-

THALASSO 3-i-1 PAKKE

Thalasso pakken har fokus på at gennemfugte og forkæle alle hudtyper. På vores opvarmede briks, bliver du pakket ind i tæpper og får lagt en varm rispose på din mave, så du bliver helt tryg og afslappet.

 1. Vi starter med en effektiv EKSFOLIERING med en cremet algescrub, som fjerner døde hudceller og fylder rummet med skønne aromatiske dufte.
 2. Herefter løsnes dine spændinger med en fugtgivende og klassisk KROPSMASSAGE, som får kroppen til at summe af velvære. Vi masserer med en duftfri vindruekerne- og solsikkeolie med rødalgeekstrakt som beroliger og nærer i dybden.

 3. Thalasso pakken afsluttes med en vidunderlig ANSIGTSBEHANDLING indeholdende afrensning af huden, peeling, massage samt maske og afsluttende creme.

Sanseterapeutens magiske fingre og duftene, og de lækre produkter åbner for dine sanser og giver dig et dejligt afslappende frikvarter, som du kan mærke følelsen af længe.

80 minutters 3-i-1 pakke  |  Kr. 1.265,-

VEJLEFJORD SIGNATUR PAKKE

Bliv som ”født på ny” efter denne unikke pakke med behandling. Den kyndige terapeut analyserer din aktuelle fysiske og psykiske tilstand, og gør klar til at arbejde med dine individuelle behov.

Terapeuten tager ikke blot fat på de tiltrængte områder, men på hele dig, så du får en helhedsoplevelse, der fører til en balanceret udgave af dig selv.

Helt tryg og klar kan du overgive dig til denne ultimative oplevelse:

 1. En tørpeeling øger blodcirkulationen fjerner de døde hudceller.

 2. Helkropsmassage, hvor hele din krop bliver tilgodeset. Terapeuten vejleder og sammen finder I den helt rigtige massageolie, som passer til dine aktuelle behov og din profil. Massagens lange dybe strøg løsner spændinger i musklerne og frigiver stress fra dit indre.

 3. Så er det tid til forkælelse af ansigtet – akupressur trykpunktsmassagen giver dig en uovertruffen følelse af omsorg, som omslutter hele dig.

 4. Den sansefyldte rejse afsluttes med den helt unikke Shirodhara oliestrøm på det tredje øje. Du føler nu helheden – du føler balancen i din krop – du er som født på ny. Denne meditative tilstand giver dig en glædesfølelse og en ubeskrivelig ro i dit indre. Læs mere om shirodhara.

120 minutters signaturpakke  |  Kr. 2.020,- 

Alle vores behandlinger bliver udført af veluddannede sanseterapeuter med professionelle produkter og i behandlingsrum, hvor der er kælet for indretningen, atmosfæren og oplevelsen. 

Bestil din tid til wellness pakken i god tid

Så er du sikker på at vi har plads til dig. Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 16 dagen før din tid.

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

Vi gør opmærksom på, at vi sender en regning på det bekræftede beløb, hvis du udebliver eller afmelder for sent.

 

Søger du beskrivelse af et spaophold, så klik her »

Weekendophold med spa og wellness, se priser her »

Der tages forbehold for ændringer og fejl.

Cookies