Spaophold med yoga - NYHED!
Luk ×

Er du både til spa og yoga, så har vi sammensat et ophold lige til dig.

Se hvad det helt nye spaophold med yoga byder på.

KLIK på det grønne link nederst ...

Hvis du altid vil være opdateret med vores nyheder og gode tilbud, kan du tilmelde dig som modtager af nyhedsbrev.

Tilmelding til Hotel Vejlefjords nyhedsbrev 

Samarbejdspartnere til mødeaktiviteter

Ønsker I specielle event-, teambuilding- og samarbejdsaktiviteter i forbindelse med jeres konference, har vi tilknyttet erfarne samarbejdspartnere, der kan inspirere til forløb, der passer til netop jeres aktuelle behov.

Vores konferenceafdeling hjælper selvfølgelig med at sammensætte og planlægge hele jeres arrangement.

Coastzone Teambuilding og teamudvikling

CoastZone har opsat en række rammer, der skal ses som inspiration. Uanset ønsker til ramme, skræddersys forløbet, så det matcher jeres særlige mål og behov. Fælles for alle rammer er, at de kan bestå af en række alsidige samarbejds- og teambuildingelementer, hvor der skabes en rød tråd igennem hele forløbet.

Læs mere om Coastzone »

World of Adventure 

Oplevelsesbaserede og relations skabende events for både kunder og medarbejdere. Fx Bueskudning, Gummibåds Race, Gps Action og Domino Sjov. Perfekt til konferencedage for både store og små virksomheder.

Læs mere om World of Adventure på Hotel Vejlefjord »

MenneskeKenderen

Underholdende, udviklende og givende. Gå på opdagelse i udvikling af individet, teamet og virksomheden sammen med udviklingsdag.dk. Uanset om I har 1 time, 1 dag og alt derimellem til rådighed, bliver I aktiveret både mentalt og fysisk.

I møder de erfarne og kompetente undervisere i udviklingsdag.dk; MenneskeKenderen Tony Evald Clausen og tidligere jægersoldat og ekstremsportsudøver Mikkel Schjøtz. De står tilsammen for over 10.000 timers uddannende, udviklende og underholdende undervisning.

Se jeres muligheder på www.udviklingsdag.dk.

LYKKE & CO.

Forslag til forskellige aktiviteter og indslag på Hotel Vejlefjord; opklar et mord, boost sundheden, øg innovationen. Ha’ det sjovt, mens I gør noget godt for andre.

Nogle spil giver gode grin og andre illustrerer vigtigheden af samarbejde og kommunikation. Mulighederne er mange, men fælles for alle aktiviteter er, at de varer et par timer, og at alle deltager på lige fod. De er uafhængige af vind og vejr, og man kan deltage som man er – i sit normale tøj.

Se mere her på www.lykkeco.dk

ErikW – Viljen til forandring

Find styrken til at gøre det "umulige" muligt. Få nogle timer i selskab med et menneske, der i den grad kan motivere, sætte i gang, og sætte på spidsen.

Erik W. er et menneske, som ser sammenhængen i tilværelsens mangfoldigheder og sammenhængen i ethvert menneskes måde at leve på og få resultater på – som ved hvad det vil sige at sætte et mål – som til enhver tid kan finde ressourcer hos andre, hvor de troede at de var løbet tør eller slet ikke havde nogen.

Se mere om Erik W. 

Læs mere om aktiviteter i Hotel Vejlefjords skønne omgivelser » 

 

Cookies