Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Samarbejdspartnere til mødeaktiviteter

Ønsker I specielle event-, teambuilding- og samarbejdsaktiviteter i forbindelse med jeres konference, har vi tilknyttet erfarne samarbejdspartnere, der kan inspirere til forløb, der passer til netop jeres aktuelle behov.

Vores konferenceafdeling hjælper selvfølgelig med at sammensætte og planlægge hele jeres arrangement.

Coastzone Teambuilding og teamudvikling

CoastZone har opsat en række rammer, der skal ses som inspiration. Uanset ønsker til ramme, skræddersys forløbet, så det matcher jeres særlige mål og behov. Fælles for alle rammer er, at de kan bestå af en række alsidige samarbejds- og teambuildingelementer, hvor der skabes en rød tråd igennem hele forløbet.

Læs mere om Coastzone på Hotel Vejlefjord »

World of Adventure 

Oplevelsesbaserede og relations skabende events for både kunder og medarbejdere. Fx Bueskudning, Gummibåds Race, Gps Action og Domino Sjov. Perfekt til konferencedage for både store og små virksomheder.

Læs mere om World of Adventure på Hotel Vejlefjord »

FunFirst Leg og læring i organisationer

Arbejdsglæde, engagement, energi, leg og kreativitet, er den røde tråd gennem alle vores aktive medarbejderarrangementer.
Uanset om fokus ligger på den gode fællesoplevelse eller på teamets udvikling, arbejder vi ud fra en anerkendende positiv og humoristisk tilgang til deltagerne.
Vi elsker at være ude i den smukke natur ved Vejle fjord, men alle arrangementer kan også gennemføres inde, hvis det danske vejr ikke passer til jeres påklædning.

Læs mere om FunFirst på Hotel Vejlefjord »

ErikW – Viljen til forandring

Find styrken til at gøre det "umulige" muligt. Få nogle timer i selskab med et menneske, der i den grad kan motivere, sætte i gang, og sætte på spidsen.

Erik W. er et menneske, som ser sammenhængen i tilværelsens mangfoldigheder og sammenhængen i ethvert menneskes måde at leve på og få resultater på – som ved hvad det vil sige at sætte et mål – som til enhver tid kan finde ressourcer hos andre, hvor de troede at de var løbet tør eller slet ikke havde nogen.

Læs mere om aktiviteter i Hotel Vejlefjords skønne omgivelser »