Åbningstider i julen
Luk ×

Åbningstider i julen

Spareceptionen sælger gavekort og julegaver helt frem til den 23. december kl. 16.00.

Hotellet og badene holder julelukket fra den 17. december 2017 til og med den 2. januar 2018. 

Samarbejdspartnere til mødeaktiviteter

Ønsker I specielle event-, teambuilding- og samarbejdsaktiviteter i forbindelse med jeres konference, har vi tilknyttet erfarne samarbejdspartnere, der kan inspirere til forløb, der passer til netop jeres aktuelle behov.

Vores konferenceafdeling hjælper selvfølgelig med at sammensætte og planlægge hele jeres arrangement.

Coastzone Teambuilding og teamudvikling

CoastZone har opsat en række rammer, der skal ses som inspiration. Uanset ønsker til ramme, skræddersys forløbet, så det matcher jeres særlige mål og behov. Fælles for alle rammer er, at de kan bestå af en række alsidige samarbejds- og teambuildingelementer, hvor der skabes en rød tråd igennem hele forløbet.

Læs mere om Coastzone på Hotel Vejlefjord »

World of Adventure 

Oplevelsesbaserede og relations skabende events for både kunder og medarbejdere. Fx Bueskudning, Gummibåds Race, Gps Action og Domino Sjov. Perfekt til konferencedage for både store og små virksomheder.

Læs mere om World of Adventure på Hotel Vejlefjord »

ErikW – Viljen til forandring

Find styrken til at gøre det "umulige" muligt. Få nogle timer i selskab med et menneske, der i den grad kan motivere, sætte i gang, og sætte på spidsen.

Erik W. er et menneske, som ser sammenhængen i tilværelsens mangfoldigheder og sammenhængen i ethvert menneskes måde at leve på og få resultater på – som ved hvad det vil sige at sætte et mål – som til enhver tid kan finde ressourcer hos andre, hvor de troede at de var løbet tør eller slet ikke havde nogen.

Læs mere om aktiviteter i Hotel Vejlefjords skønne omgivelser »