Raw Brownie – Køkkenchefens opskrift på en lækker energibar

Køkkenchefens raw brownie er en lækker og sund form for konfekt eller energibar, som kan nydes hele året.

Ingredienser

  • 450 g bløde dadler uden sten, gerne økologiske 
  • 75 g kokosolie
  • 80 g mandler (kan skiftes ud med andre nødder og kerner)
  • 75 g kakaopulver, evt. Valrhona
  • 1 knivspids havsalt
  • 1 håndfuld græskarkerner og gojibær til pynt

Fremgangsmåde

Alle ingredienser blendes til en blød masse, som trykkes sammen i en lille form beklædt med film.

Pynten trykkes i medens massen er blød.

Afkøles i en time og skæres ud i passende stykker. Nyd derefter den lækre raw bar.

TIPS!

  • Massen trilles til kugler og rulles i lakridspulver eller kokos. Sundt alternativ til julens havregrynskugler.
  • I juletiden kan også tilsættes en tsk. kanel for en mere julet smag.

 

Hvis du er vild med denne opskrift, så prøv også Vejlefjords brownie

Brownie Hotel Vejlefjord

Cookies