Raw Brownie – Køkkenchefens opskrift på en lækker energibar
Køkkenchefens raw brownie er en lækker og sund form for konfekt eller energibar, som kan nydes hele året.
Ingredienser
- 450 g bløde dadler uden sten, gerne økologiske
- 75 g kokosolie
- 80 g mandler (kan skiftes ud med andre nødder og kerner)
- 75 g kakaopulver, evt. Valrhona
- 1 knivspids havsalt
- 1 håndfuld græskarkerner og gojibær til pynt
Fremgangsmåde
Alle ingredienser blendes til en blød masse, som trykkes sammen i en lille form beklædt med film.
Pynten trykkes i medens massen er blød.
Afkøles i en time og skæres ud i passende stykker. Nyd derefter den lækre raw bar.
TIPS!
- Massen trilles til kugler og rulles i lakridspulver eller kokos. Sundt alternativ til julens havregrynskugler.
- I juletiden kan også tilsættes en tsk. kanel for en mere julet smag.