Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Konferencelokaler

Konferencehotel nær Vejle og Horsens

Moderne faciliteter i historiske omgivelser

Alle vores møde- og konferencelokaler har naturligvis de faciliteter og tekniske udstyr, som man kan forvente på et moderne konferencehotel. Læs mere om vores vidt forskellige lokaler herunder og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker til vores faciliteter.

Konference- og mødelokaler

Kongesalen er Hotel Vejlefjords største konferencelokale med plads til 240 gæster og mulighed for at få store emner, fx biler, ind i lokalet. Der er udsigt til fjorden og direkte udgang til parken.
Kig ind og læs mere om Kongesalen her » 

Krystalsalen, Prydsalen og Spejlstuen har plads op til 120 deltagere. Lokalerne har også udsigt til fjorden og udgang til parken.
Kig ind og læs mere om Krystalsalen her » Om Prydsalen her » 
og Om Spejlstuen her »

Østsalen og Vestsalen ligger på hotellets 3. sal og har plads op til hhv. 70 og 100. Fra begge sale er der udsigt til parken, skoven og fjorden.
Kig ind og læs mere om Østsalen her » og Vestsalen her »

Fjordstuen er en stemningsfyldt lounge til uhøjtideligt samvær og afslapning efter en effektiv mødedag. Kan også indrettes til mødelokale. Loungen har direkte udgang til en lille terrasse, samt udsigt til parken og fjorden.
Kig ind og læs mere om Fjordstuen her »

Saugmans Salon med business center og bibliotek er opkaldt efter Vejlefjords stifter, professor og læge Christian Saugman og indrettet med møbler, fotografier og historiske dokumenter fra forrige århundrede.
Kig ind og læs mere om Saugmans Salon her » 

Vores 11 mindre mødelokaler kan bruges som grupperum eller til møder op til 8-20 deltagere.

I Galleriet kan møde- og konferencedeltagerne dagen igennem nyde forfriskninger, buffet og spændende kunstudstillinger.
Kig ind og læs mere om Galleriet her » 

Clips IkonHent vores konferencebrochure

Læs mere om mødepakker på vores konferencehotel » 

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, hvis du udfylder vores forspørgselsformular. Men du er også velkommen til at kontakte konferenceafdelingen på 7682 3380.

Knap Mice Forespoergsel