Nyheder og tilbud
Luk ×

Nyheder og tilbud

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke cirka en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for to til De Termiske Bade og Thalasso spa ved hver udsendelse. Klik og vælg mellem erhvervs- og fritidsrelaterede nyheder.

Konferencelokaler

Konferencehotel nær Vejle og Horsens

Moderne faciliteter i historiske omgivelser

Alle vores møde- og konferencelokaler har naturligvis de faciliteter og tekniske udstyr, som man kan forvente på et moderne konferencehotel. Se mere om teknikken her.

Konference- og mødelokaler

Kongesalen har plads til 220 gæster og mulighed for at få fx biler, ind i lokalet. Der er udsigt til fjorden og direkte udgang til parken.
Se Kongesalen her » 

De øvrige sale i terrænplan har plads op til 120 deltagere. Lokalerne har også udsigt til fjorden og udgang til parken. Se mere om

Østsalen og Vestsalen ligger på hotellets 3. sal og har plads op til hhv. 70 og 100 gæster. Fra begge sale er der udsigt til parken, skoven og fjorden. Se mere om

Fjordstuen er en stemningsfyldt lounge til uhøjtideligt samvær og afslapning efter en effektiv mødedag. Kan også indrettes til mødelokale. Loungen har direkte udgang til en lille terrasse, samt udsigt til parken og fjorden. Se Fjordstuen her »

Saugmans Salon med business center og bibliotek er opkaldt efter Vejlefjords stifter, professor og læge Christian Saugman og indrettet med møbler, fotografier og historiske dokumenter fra forrige århundrede. Se Saugmans Salon her » 

Vores 11 mindre mødelokaler kan bruges som grupperum eller til møder op til 8-20 deltagere.

I Galleriet kan møde- og konferencedeltagerne dagen igennem nyde forfriskninger, buffet og spændende kunstudstillinger. Se Galleriet her » 

Clips IkonHent vores konferencebrochure

Læs mere om mødepakker på vores konferencehotel » 

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, hvis du udfylder vores forspørgselsformular. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte konferenceafdelingen på 7682 3380.

Knap Mice Forespoergsel

Tag dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord og vind adgang til badene