Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Konferencelokaler til ethvert behov 

Konferencehotel nær Vejle og Horsens

Har man set ét mødelokale og én konferencesal, har man set dem alle, ikke sandt? Hvis du tænker sådan, så tør vi godt love, at du har noget til gode.

Moderne faciliteter i historiske omgivelser

På Hotel Vejlefjord har hvert lokale sin helt egen charme og indretning, og de fleste konferencelokaler kan endda indrettes efter jeres særlige ønsker og behov. Oplev fx den historiske atmosfære i Saugmans Salon, som er opkaldt efter Vejlefjords grundlægger og indrettet med nænsomt restaurerede møbler fra begyndelsen af forrige århundrede. Eller udnyt pladsen i den storslåede Kongesal med plads til 240 mennesker, panoramavinduer og udsigt til parken og fjorden.

Alle vores møde- og konferencelokaler har naturligvis de faciliteter og tekniske udstyr, som man kan forvente på et moderne konferencehotel. Læs mere om vores vidt forskellige lokaler herunder og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker til vores faciliteter.

Clips IkonHent vores konferencebrochure

Send os en uforpligtende forespørgsel. Klik og gå til formular nederst på siden.

Kig indenfor i vores konferencelokaler

Kongesalen er Hotel Vejlefjords største konferencelokale med plads til 240 gæster og mulighed for at få store emner, fx biler, ind i lokalet. Der er udsigt til fjorden og direkte udgang til parken.
Kig ind og læs mere om Kongesalen her » 

Krystalsalen, Prydsalen og Spejlstuen har plads op til 120 deltagere. Lokalerne har også udsigt til fjorden og udgang til parken.
Kig ind og læs mere om Krystalsalen her » Om Prydsalen her » 
og Om Spejlstuen her »

Østsalen og Vestsalen ligger på hotellets 3. sal og har plads op til hhv. 70 og 100. Fra begge sale er der udsigt til parken, skoven og fjorden.
Kig ind og læs mere om Østsalen her » og Vestsalen her »

Fjordstuen er en stemningsfyldt lounge til uhøjtideligt samvær og afslapning efter en effektiv mødedag. Kan også indrettes til mødelokale. Loungen har direkte udgang til en lille terrasse, samt udsigt til parken og fjorden.
Kig ind og læs mere om Fjordstuen her »

Saugmans Salon med business center og bibliotek er opkaldt efter Vejlefjords stifter, professor og læge Christian Saugman og indrettet med møbler, fotografier og historiske dokumenter fra forrige århundrede.
Kig ind og læs mere om Saugmans Salon her » 

Vores 11 mindre mødelokaler kan bruges som grupperum eller til møder op til 8-20 deltagere.

I Galleriet kan møde- og konferencedeltagerne dagen igennem nyde forfriskninger, buffet og spændende kunstudstillinger.
Kig ind og læs mere om Galleriet her »

Med eller uden overnatning – men altid med mere

På Hotel Vejlefjord har du mulighed for at arrangere alt fra enkeltdagsmøder til konferencer, der strækker sig over flere døgn. Fra foråret 2016 har vi 116 værelser og suiter, der kan huse dine deltagere, så længe I har brug for det. Hvis I overnatter hos os, har I også ekstra gode muligheder for at benytte vores prisbelønnede Termiske Bade og vores landskabelige park med kurveje, broer, vandløb og søer.

Læs mere om mødepakker på vores konferencehotel » 

Udfyld nedenstående formular og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Forespørgsel om møde eller konference

Felter med * skal udfyldes