INFO OM COVID-19 / CORONAVIRUS
Luk ×

Vi byder velkommen igen!

For at vi kan beskytte og tage vare på vores gæster samt medarbejdere, skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ test, når du ankommer til hotellet.

VitalSpa – Spa og vitalbuffet

Nyd 4 timer med afslappende spa 

Gældende til følgende datoer:

Ingen datoer pt. 

Specialtilbud med entré til alle vores skønne bade samt en dejlig vitalbowle som aftensmad.

Tjek Tegn Ikon GroenTjek Tegn Ikon Groen 2 LinjerKl. 15.00 - 19.00 De Termiske Bade & Thalasso spa. Skønne oplevelser inkl. frugt, vand og kaffe/te ad libitum

Tjek Tegn Ikon Groen Flere LinjerKl. 16.00 til 18.00 Vitalbowle som består af et mix af grønt og pasta/korn som toppes med proteinfyld. Vælg mellem marineret kød, fisk/skaldyr eller vegetarfyld. Dertil brød og smør. Se mere her 

Tjek Tegn Ikon GroenDu låner håndklæder, badekåbe og tøfler af os

Kr. 550,- pr. person

Book på knappen herunder eller på 7682 3380

Knap

Mere om badene på Hotel Vejlefjord

De Termiske Bade

De Termiske Bade er eventyrlige bassiner og sansebrus med dråber og stråler. Det er en verden af vand med varme, kolde, duftende inden- og udendørs bassiner. Her er bassiner med lyd og med lys, her er dampende varme og isnende kulde kombineret med saunaer og hvileområder, hvor udsigten til skoven, parken og fjorden lægger sig som en rolig dyne over dit sind.

Thalasso Spa

I vores thalasso afdeling finder du stort saltbad, saltsauna og en terrasse med udendørs bruser. Saltvand og saltdampe har mange fantastiske egenskaber – glæd dig til at prøve det på egen krop.

Se alle vores arrangementer i kalenderen »

Ønsker du en spahandling kan du finde inspiration her » 

 

 

Cookies