JULENS ÅBNINGSTIDER
Luk ×

Hotellet holder juleferie

Hotellet er lukket fra den 17/12 til 3/1, men spa-receptionen har åbent for salg af gavekort og julegaver den 17. til 23. december kl. 9.00-16.00

KæresteSpa – romantisk aften

Kærlighed og romantik for alle sanser  

Romantik i luften og stemning a la "Lady & Vagabonden" når vi byder velkommen til en romantisk date. Vi byder på italiensk inspireret buffet, rødternede duge og romantiske toner – kombineret med sanseoplevelser i De Termiske Bade, som vi denne aften har pyntet op med ekstra mange levende lys både ude og inde. Derudover kan du opleve Thalasso Spa med saltbad og saltsaunaen, som er speciel smuk om aftenen.

Glæd jer til jeres største romantiske oplevelse med spa #kærestespa 

  • Adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa inkl. frugt, vand og kaffe/te ad libitum fra kl. 20.00 til 24.00
  • Saunagus – dufteventyr med kærlighedens duftnoter
  • Lækker kold buffet inspireret af sæsonen med fyldige salater og brød
  • Pris pr. person kr. 670,- 

KæresteSpa på fredage i ulige uger kl. 20.00-24.00

Der kan være enkelte fredage, hvor KæresteSpa er aflyst eller ændret, så tjek gerne vores kalender inden du booker. Link til kalender »

Vi glæder os at byde dig og din kæreste velkommen på en romantisk date. I skal bare huske badetøjet. Badekåbe, håndklæde og tøfler låner I af os.

Knap

Gavekort til KæresteSpa

Du kan nu give en romantisk date i gave. Bestil gavekort på KæresteSpa til to i webshoppen »

Kærestefotos konkurrence

Del jeres Hotel Vejlefjord-fotos på Instagram #hotelvejlefjord# og deltag i konkurrencen, hvor vi hver måned trækker lod om månedens foto, som præmieres med adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa for 2 personer. Bemærk! Billederne skal være taget på hotellet eller i hotellets omgivelser.

Inspiration fra det gamle Rom

I det gamle Rom dækkede "Termer" over store bassiner, hvor romerne kom for at bade, dyrke sport og slappe af. Det handlede om at være god ved sig selv og være sammen med andre. 

I vores Termiske Bade former store flader af natursten mindre bassiner, huler og gange. Hvert bad, hver hule, hvert rum byder på en sanseoplevelse for sig – og gør selve oplevelsen personlig og som skabt til en romantisk date. 

Romantisk spa med overnatning, se KæresteOphold » 

Dejlige weekendophold med spa og wellness »  

Tag dine Vejlefjord-fotos med @vejlefjord #hotelvejlefjord og vind adgang til badene