INFO OM COVID-19 / CORONAVIRUS
Luk ×

Vi opdaterer løbende

Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og Horestas COVID-19 vejledning. Se hvad vi gør for at dit besøg hos os bliver så trygt som muligt.

Hotel Vejlefjord har vundet eller været nomineret som Årets Spa siden 2014

KæresteSpa – romantisk aften

Kærlighed og romantik for alle sanser  

Romantik i luften og stemning a la "Lady & Vagabonden" når vi byder velkommen til en romantisk date. Vi byder på italiensk inspireret buffet, rødternede duge og romantiske toner – kombineret med sanseoplevelser i De Termiske Bade, som vi denne aften har pyntet op med ekstra mange levende lys både ude og inde. Derudover kan du opleve Thalasso Spa med saltbad og saltsaunaen, som er speciel smuk om aftenen.

Glæd jer til jeres største romantiske oplevelse med spa #kærestespa 

  • Adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa inkl. frugt, vand og kaffe/te ad libitum fra kl. 20.00 til 24.00
  • Saunagus – dufteventyr med kærlighedens duftnoter*)
  • Lækker kold vitalbowle mixet af sæsonens grønt. Frit valg af forskellige proteiner fx marineret kød, fisk/skaldyr eller vegetarfyld. Dertil brød og smør
  • Pris pr. person kr. 735,- 

*) Bemærk! Vi passer på vores gæster ved at afholde flere gus-arrangementer med færre gæster pga. COVID-19 afstandskravene. Desværre kan vi ikke garantere saunagus til alle. 
Turen til fjorden efter saunagus er uden gusmester. 

KæresteSpa på fredage i ulige uger kl. 20.00-24.00

Find gerne ledig dato i vores kalender inden du booker. Link til kalender »

Vi glæder os at byde dig og din kæreste velkommen på en romantisk date. I skal bare huske badetøjet. Badekåbe, håndklæde og tøfler låner I af os.

Knap

Gavekort til KæresteSpa

Du kan nu give en romantisk date i gave. Bestil gavekort på KæresteSpa til to i webshoppen »

Fotokonkurrence

Følg os på Instagram og del dine Hotel Vejlefjord-fotos på Instagram tagget med @hotelvejlefjord og #hotelvejlefjord, så deltager du i konkurrencen, hvor vi hver måned trækker lod om månedens foto, som præmieres med adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa for 2 personer. Bemærk! 

Inspiration fra det gamle Rom

I det gamle Rom dækkede "Termer" over store bassiner, hvor romerne kom for at bade, dyrke sport og slappe af. Det handlede om at være god ved sig selv og være sammen med andre. 

I vores Termiske Bade former store flader af natursten mindre bassiner, huler og gange. Hvert bad, hver hule, hvert rum byder på en sanseoplevelse for sig – og gør selve oplevelsen personlig og som skabt til en romantisk date. 

Romantisk spa med overnatning, se KæresteOphold » 

Dejlige weekendophold med spa og wellness »