Jettes kanelsnegle

Ingredienser

Dej

500 g mel
300 g smør
2 æg
1 dl kold mælk
50 g gær
1 spsk sukker

Remonce

100 g smør
100 g sukker
100 g marcipan
2 spsk stødt kanel

Fremgangsmåde

Gæren opløses i den kolde mælk. Der tilsættes sukker, blødt smør, æg og mel. Hold en lille smule af melet tilbage til at ælte sammen på bordet.

Del dejen i to. Rul den ud og fordel remonce. Rul sammen og skær ca. 2-3 cm tykke snegle. 

Vi sætter dem i forme og lader dem hæve i ca. 1 time. Men de kan sagtens bages enkeltvis. 

Bages i varm ovn ved 180 grader i 15 til 20 min. Kan også fryses inden de hæver op.


God bagelyst!

Hvis du kan lide denne opskrift, så vil du også kunne lide vores opskrift på Vejlefjord Brunsviger.

Brunsviger Banner

Cookies