Aktiviteter og pauser

Udfordringer, oplevelser, reflektion og utraditionelle pauser

Hotel Vejlefjord er et konferencecenter med rigtig gode muligheder for mødeaktiviteter og pauser. I kan få pulsen op eller slappe af efter en lang dags møder og foredrag.

Vi har inddelt aktiviteterne i kategorierne

I naturen kan I gå eller løbe en tur på de afmærkede kurveje, og undervejs nyde den fantastiske udsigt. Eller I kan bestille en guidet rundvisning med vores "slotskustode". Det er en tur som både giver frisk luft, et godt grin og historien om Vejlefjord.

Velværeaktiviteterne foregår i vores store spaafdeling, hvor De unikke Termiske Bade er svær at komme udenom.

Bevægelse er godt for hjernen og skærper koncentrationen, og holdsport øger samarbejdsevnen og giver sjove oplevelser. Vi vil gerne gøre det let for jer at være aktive og tilbyder forskellige spil og aktiviteter i vores gymnastiksal.

Prøv Hjertepausen, møde/konferencens forfriskende alternativ til den traditionelle eftermiddagspause, med fokus på øget energi, frisk luft og velvære.

Andre muligheder

I samarbejde med fx virksomheden CoastZone tilbyder vi forskellige muligheder for events og teamtræning, som er tilpasset Hotel Vejlefjords konferencerammer.

Vores konferenceafdeling hjælper med at sammensætte og planlægge dit arrangement. Du vil gennem hele forløbet opleve en nærværende personlig dialog med sparring og ideer.

Kursuslex nominering 2014

Hotel Vejlefjord var i foråret 2014 finalister under kåring af Årets møde & eventsted – i kategorierne Bedste mad og Bedste Service.