Aktiviteter og pauser

Udfordringer, oplevelser, reflektion og utraditionelle pauser

Hotel Vejlefjord er et konferencecenter med rigtig gode muligheder for mødeaktiviteter og pauser. I kan få pulsen op eller slappe af efter en lang dags møder og foredrag.

I naturen kan I gå eller løbe en tur på de afmærkede kurveje, og undervejs nyde den fantastiske udsigt. Eller I kan bestille en guidet rundvisning med vores "slotskustode". Det er en tur som både giver frisk luft, et godt grin og historien om Vejlefjord.

Velværeaktiviteterne foregår i vores store spaafdeling, hvor De unikke Termiske Bade er svær at komme udenom.

Bevægelse er godt for hjernen og skærper koncentrationen, og holdsport øger samarbejdsevnen og giver sjove oplevelser. Vi vil gerne gøre det let for jer at være aktive og tilbyder forskellige spil og aktiviteter i vores gymnastiksal.

Prøv Hjertepausen eller Tænkepausen, møde/konferencens forfriskende alternativ til de traditionelle eftermiddagspauser med fokus på øget energi, frisk luft og velvære.

Samarbejdspartnere

Ønsker I specielle event-, teambuilding- og samarbejdsaktiviteter i forbindelse med jeres konference, har vi tilknyttet erfarne samarbejdspartnere, der kan inspirere til forløb, der passer til netop jeres aktuelle behov.

Vores konferenceafdeling hjælper selvfølgelig med at sammensætte og planlægge hele jeres arrangement.

Coastzone Teambuilding og teamudvikling

CoastZone har opsat en række rammer, der skal ses som inspiration. Uanset ønsker til ramme, skræddersys forløbet, så det matcher jeres særlige mål og behov. Fælles for alle rammer er, at de kan bestå af en række alsidige samarbejds- og teambuildingelementer, hvor der skabes en rød tråd igennem hele forløbet.
Læs mere om Coastzone på Hotel Vejlefjord »

World of Adventure 

Oplevelsesbaserede og relations skabende events for både kunder og medarbejdere. Fx Bueskudning, Gummibåds Race, Gps Action og Domino Sjov. Perfekt til konferencedage for både store og små virksomheder.

Læs mere om World of Adventure på Hotel Vejlefjord »

FunFirst Leg og læring i organisationer

Arbejdsglæde, engagement, energi, leg og kreativitet, er den røde tråd gennem alle vores aktive medarbejderarrangementer.
Uanset om fokus ligger på den gode fællesoplevelse eller på teamets udvikling, arbejder vi ud fra en anerkendende positiv og humoristisk tilgang til deltagerne.
Vi elsker at være ude i den smukke natur ved Vejle fjord, men alle arrangementer kan også gennemføres inde, hvis det danske vejr ikke passer til jeres påklædning.

Læs mere om FunFirst på Hotel Vejlefjord »

Dawn events

Hotel Vejlefjord og DAWN events ønsker, i samarbejde med jer, at tilrettelægge en uforglemmelig event for jer, jeres kunder eller personale. DAWN events gør det umulige muligt og giver deltagerne en uforglemmelig og uventet oplevelse. Kreative og individuelt tilpassede løsninger på alt! Vi ser det som afgørende at finde frem til en event, der harmonerer med jeres virksomheds værdier og kultur. Derfor vil vi priotere tid til dialog, hvor vi i fællesskab afdækker formålet med den aktuelle event.

Match Race på Vejle fjord

Skal du styrke kunderelationer, teambuilde afdelinger og ledergrupper eller øge trivsel og sammenhold. Få ny energi og motivation. Afvikles af Match Racing Denmark.

ErikW – Viljen til forandring

Find styrken til at gøre det "umulige" muligt. Få nogle timer i selskab med et menneske, der i den grad kan motivere, sætte i gang, og sætte på spidsen.

Erik W. er et menneske, som ser sammenhængen i tilværelsens mangfoldigheder og sammenhængen i ethvert menneskes måde at leve på og få resultater på – som ved hvad det vil sige at sætte et mål – som til enhver tid kan finde ressourcer hos andre, hvor de troede at de var løbet tør eller slet ikke havde nogen.

Kursuslex nominering 2014

Hotel Vejlefjord var i foråret 2014 finalister under kåring af Årets møde & eventsted – i kategorierne Bedste mad og Bedste Service.

Læs mere om aktiviteter i naturen »