Nyheder 2016
Luk ×

NYHEDER I 2016

Omkring 1. maj byder vi velkommen til den nye Thalasso-afdeling i De Termiske Bade. I Saugmans Palæ får vi 23 lækre værelser.

Spa ophold

Forkælende spa ophold med wellness og naturoplevelser

Spaophold på Hotel Vejlefjord – ALTID inklusiv adgang til De Termiske Bade, middag, overnatning og morgenbuffet.

Priser fra kr. 1.345,- pr. person 

Clips IkonPdf-fil med beskrivelse med spa ophold 2016 »

Vores smukke hotel ligger midt i bøgeskoven og lige ned til fjorden. Atmosfæren er hyggelig – man fornemmer tydeligt herregårdsstemningen og historiens vingesus.

I Kur & Spa forkæles krop og sjæl med wellness og plejende behandlinger samt sanseoplevelser i De unikke Termiske Bade.

Ude i naturen på de ca. 20 km oprindelige kurveje kan I få pulsen op, men også tage et hvil på de opstillede bænke, og nyde den fantastiske udsigt over skov, park og fjord.

Se billeder fra vores smukke sted i galleriet »

Vores restaurant er hyggelig med bløde stole, afhøvlede gulve og smukke lysekroner. I sommerhalvåret når vejret er godt, er der servering på den store panoramaterrasse. 

Morgenbuffet: Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så det er også et måltid, der bliver lagt stor vægt på. Typisk serverer vi friskbagt brød, æg, bacon, pølser, frisk frugt, müsli, ost, mælk, yoghurt, juice, kaffe, the etc.

Middag – Tre retters menu efter køkkenets valg: Vi serverer sund og ærlig mad, som vores køkken tilbereder med sæsonens friske råvarer. 

Nyheder i 2016

I foråret 2016 byder vi velkommen til endnu flere spaoplevelser. Idet De Termiske Bade udvides med en Thalasso afdeling, som byder på stort saltbad, saltsauna og en stor solterrasse.
Vi får også 23 nye værelser i Saugmans Palæ.

Læs mere om nyhederne her » 

Flere muligheder for forkælende spaophold

Ferietilbud i alle skolernes ferieperioder »

Drømmedage – luksus weekendophold med spa »

Hyggestunder – weekendophold med spa »