Tilmeld nyhedsbrev
Luk ×

TILBUD & NYHEDER

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. 6-8 gange om året. Vi trækker lod om gavekort til Termiske Bade & Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik for at se seneste nyhedsbreve og tilmeld dig.

Spa ophold

Forkælende spa ophold med wellness og naturoplevelser

Spaophold på Hotel Vejlefjord – ALTID inklusiv adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa, middag, overnatning og morgenbuffet.

Priser fra kr. 1.395,- pr. person. 

Clips IkonPdf-fil med beskrivelse med spa ophold 2016 »

Vores smukke hotel ligger midt i bøgeskoven og lige ned til fjorden. Atmosfæren er hyggelig – man fornemmer tydeligt herregårdsstemningen og historiens vingesus.

I Kur & Spa forkæles krop og sjæl med wellness og plejende behandlinger samt sanseoplevelser i De Termiske Bade og saltvandsterapi i Thalasso Spa.

Ude i naturen på de ca. 20 km oprindelige kurveje kan I få pulsen op, men også tage et hvil på de opstillede bænke, og nyde den fantastiske udsigt over skov, park og fjord.

Se billeder af værelser, natur, spa med mere i galleriet »

Vores restaurant er hyggelig med bløde stole, afhøvlede gulve og smukke lysekroner. I sommerhalvåret når vejret er godt, er der servering på den store panoramaterrasse. 

Hotellets værelser er af varierende størrelse og forskellig atmosfære afhængig af hvilken værelsestype du vælger.

  • Værelserne i hovedbygningen er i klassisk herregårdsstil – og mange har udsigt til skov, park og fjord.
  • Saugmans Palæ byder på klassisk moderne indretning og er fra maj 2016.
  • Vesthus dobbeltværelser beliggende i Vejlefjord Rehabiliteringscenter er lyse med stort badeværelse og balkon.

Du kan tilkøbe garanti for udsigt eller opgraderere dit standardværelse til en suite eller juniorsuite i hovedbygningen – eller et superiorværelse i Saugmans Palæ.

Morgenbuffet: Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så det er også et måltid, der bliver lagt stor vægt på. Typisk serverer vi friskbagt brød, æg, bacon, pølser, frisk frugt, müsli, ost, mælk, yoghurt, juice, kaffe, the etc.

Middag – Tre retters menu efter køkkenets valg: Vi serverer sund og ærlig mad, som vores køkken tilbereder med sæsonens friske råvarer. 

Flere muligheder for forkælende spaophold

Ferietilbud i alle skolernes ferieperioder »

Drømmedage – luksus weekendophold med spa »

Hyggestunder – weekendophold med spa »