Sara's veganske Cashew-Spread

Ingredienser

  • 200 g cashewnødder
  • 3 peberfrugter rød eller orange
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stort løg
  • Lidt rapsolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Rist cashewnødderne i en ovn eller på en pande.

Grill peberfrugter og løg på en grillpande. Det fungerer fint, men du kan også sætte dem i ovnen ved 220 grader til de bliver lidt mørke i skrællen.

Læg de varme peberfrugter i en pose, så skrællen løsner sig og er nem at fjerne. Fjern også kernerne.

Alt afkøles og blendes med hvidløg, lidt olie og smages til med salt og peber.

TIP: Cashewnødderne kan delvis erstattes af kogte linser eller kikærter.

God fornøjelse!

 

Hvis du kan lide den veganske opskrift, vil du helt sikkert også kunne lide vores opskrift på Vegetar frikadeller

Vegetar Frikadeller Hotel Vejlefjord

Cookies