Brasseriets menu

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Vi anbefaler at I bestiller bord, så er I sikker på, at vi har plads til jer.

Menukort a la carte

MENU Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt rødspættefilet 178,-
Rørt tatar med pommes frites og urtemayo 178,-
Sprøde salater med håndpillede rejer, æg, purløgscreme og sprød rug. Dertil brød og smør 128,-
Smørrebrød med roastbeef, syltede rødløg, grov remolade, peberrod, stegte løg og salat 98,-
Helstegt rødspætte med nye kartofler, brunet kaperssmør og grillet citron  238,-
Ribeye med sommergrønt, pommes frites og bearnaise-smør 298,-
Osteudvalg med 4 danske oste, sylt og knæk 128,-
Iskold bærconsommé med cremefraiche parfait, friske bær og krystalliseret hvid chokolade 98,-
Dagens kage med kaffe. Mellem 11.30 og 17.00 78,-
Dagens sandwich – også mellem 15.00 og 17.00
Grov cæsar sandwich med kylling, bacon, masser af grønt og cæsardressing
108,-
DAGENS TRE-RETTERS AFTENMENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 238,-  |  2 retter Kr. 308,-  |  3 retter Kr. 378,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »