Brasseriets menu

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Vi anbefaler at I bestiller bord, så er I sikker på, at vi har plads til jer.

Menukort a la carte

MENU Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt rødspættefilet 168,-
Koldrøget laks med pocheret æg, urtesalt og syltede løg 148,-
Tatar med pommes frites og ramsløgsmayo 178,-
Cæsarsalat med kylling fra Hopballe Mølle 148,-
Stegt havkat med blåmuslingesauce, asparges og parisienne kartofler  258,-
Ribeye med variation af løg og fyldig kalvesauce 298,-
Dagens kage med kaffe. Til kl. 16.30 78,-
Dagens sandwich – også mellem 15.00 og 17.00 98,-
DAGENS TRE-RETTERS AFTENMENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 238,-  |  2 retter Kr. 308,-  |  3 retter Kr. 378,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »

 

Instagram #vejlefjordfest #hotelvejlefjord