Brasseriets menu

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Vi anbefaler at I bestiller bord, så er I sikker på, at vi har plads til jer.

Menukort a la carte

MENU Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt rødspættefilet 188,-

Rørt tatar med sprød kartoffel, urter, pommes frites
og estragonmayo

Frokost 128,-
Aften 198,-

Salat med varmrøget laks, spidskål, ristede mandler, gedeost og ærteskud

128,-

Ristet multe med syrligt grønt a la kimchi og hummerbisque

248,-

Hvide asparges med brunet smørsauce, hasselnødder og purløg dertil urte-salat

218,-

Krogmodnet dansk oksemørbrad med bagte nye gulerødder vendt i
knas, grønne asparges med havgus, pommes frites og bearnaise

298,-

Rugsandwich af ristet rugbrød med marineret kylling fra Hopballe Mølle, chili-mayo, avocado, kål og urte-salat
Serveres også mellem kl. 11.30 og 17.00

138,-
Udvalg af ost med sylt og knækbrød 118,-
Dagens kage med kaffe. Mellem 11.30 og 17.00 78,-
DAGENS TRE-RETTERS AFTENMENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 238,-  |  2 retter Kr. 308,-  |  3 retter Kr. 378,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »