Brasseriets menukort

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Vi anbefaler at I bestiller bord, så er I sikker på, at vi har plads til jer.

Menukort a la carte 

MENU Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt rødspættefilet 168,-
Jordskokkesuppe med chips, ristet hasselnød og purløgsolie 108,-
Rørt tatar med pommes frites og svampemayonnaise 148,-
Cæsarsalat med kylling fra Hopballe Mølle 148,-
Hvid fisk bagt med krydderrasp. Syltede skorzonerødder, beurre blanc og knuste kartofler 228,-
Stegt ribeye fra Kildegården med sauce bearnaise, rodfrugter og pommes frites 268,-
Dagens kage med kaffe. Til kl. 16.30 78,-
Dagens sandwich – også mellem 15.00 og 17.00 98,-
DAGENS TRE-RETTERS MENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 228,-  |  2 retter Kr. 298,-  |  3 retter Kr. 368,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »