Brasseriets menu
Åbningstider
- Frokost: 11.30 – 15.00
- Aften: 18.00 – 21.30
Bord- og a la carte bestilling skal forudbestilles, men kan ikke bestilles før på dagen, grundet hensyntagen til COVID-19-anbefalinger.
Menukort a la carte
MENU | Kr. |
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt fladfisk | 198,- |
Rørt tatar med pommes frites, svampemayo, jordskokke chips, ribs og urter |
198,- |
Fisk af sæson - spørg tjeneren. Serveres med variation af gulerod, palmekål, fiskesauce og knust kartoffel |
248,- |
Beouf af krogmodnet dansk oksemørbrad med variation af løg, kantarel sauce og ristede kartofler |
298,- |
Sennepsbagt blomkål med linser, blomkålsris, syltet blomkål, blomkålspuré og urtesauce |
198,- |
Vejlefjord bowl med kål, quinoa, gulerod, bagt græskar, krydret hytteost |
138,- |
Udvalg af økologiske oste med sylt, oliven og knækbrød |
128,- |
Grov sandwich med varmrøget laks, sennepscreme, syltet rødløg og urtesalat. |
128,- |
Dagens kage med kaffe. Mellem 11.30 og 17.00 | 78,- |
DAGENS TRE-RETTERS AFTENMENU | |
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag. | |
1 ret Kr. 248,- | 2 retter Kr. 318,- | 3 retter Kr. 388,- |
Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten.
Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord
Se vores gode ferietilbud på spaophold »