Brasseriets menu

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Vi anbefaler at I bestiller bord, så er I sikker på, at vi har plads til jer.

Menukort a la carte

MENU Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt rødspættefilet 188,-

Krogmodnet oksemørbrad serveres med løgpure, bagt salatløg, palmekål, pommes frites og Madagaskar pebersauce

298,-

Risotto med stegt lyssej med glasserede gulerødder, sauce på brunet smør, soya og hasselnødder

248,-

Rørt tatar med syltede tyttebær, peberrodschips,
urter, pommes frites og aioli

Frokost 108,-
Aften 198,-

Rugsandwich af ristet rugbrød med chili-mayo, marineret kylling fra
Hopballe Mølle, avocado, kål og urtesalat
Serveres også mellem 11.30 og 17.00

108,-

Grillet persillerod med grov kompot på søde kartofler, rødbede, fritterede kapers, sauce på persillerod skilt med grøn persilleolie

218,-

Forårssalat med confiteret andelår, fyldig ramsløgs-vinaigrette, spæde
salatblade og ristede nødder

128,-
Udvalg af ost med sylt og knækbrød 118,-
Dagens kage med kaffe. Mellem 11.30 og 17.00 78,-
DAGENS TRE-RETTERS AFTENMENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 238,-  |  2 retter Kr. 308,-  |  3 retter Kr. 378,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »