Brasseriets menu

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Bord- og a la carte bestilling skal forudbestilles, men kan ikke bestilles før på dagen, grundet hensyntagen til COVID-19-anbefalinger.

Menukort a la carte

MENU Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt fladfisk 198,-

Rørt tatar med pommes frites, svampemayo, jordskokke chips, ribs og urter

198,-

Fisk af sæson - spørg tjeneren. Serveres med variation af gulerod, palmekål, fiskesauce og knust kartoffel

248,-

Beouf af krogmodnet dansk oksemørbrad med variation af løg, kantarel sauce og ristede kartofler

298,-

Sennepsbagt blomkål med linser, blomkålsris, syltet blomkål, blomkålspuré og urtesauce 

198,-

Vejlefjord bowl med kål, quinoa, gulerod, bagt græskar, krydret hytteost
 og marineret hanebryst fra Hopballe Mølle
(Kan laves vegetarisk)

138,-

Udvalg af økologiske oste med sylt, oliven og knækbrød

128,-

Grov sandwich med varmrøget laks, sennepscreme, syltet rødløg og urtesalat.
Serveres også mellem kl. 15.00 og 17.00

128,-
Dagens kage med kaffe. Mellem 11.30 og 17.00 78,-
DAGENS TRE-RETTERS AFTENMENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 248,-  |  2 retter Kr. 318,-  |  3 retter Kr. 388,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »

 

Tag dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord og vind adgang til badene