Brasseriets menu

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Vi anbefaler at I bestiller bord, så er I sikker på, at vi har plads til jer.

Menukort a la carte 

MENU fra 8. september 2017 Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt rødspættefilet 168,-
Krydret græskarsuppe med dampet fisk, ristede kerner og grøn olie 108,-
Rørt tatar med pommes frites og svampemayo 158,-
Cæsarsalat med kylling fra Hopballe Mølle og sprød hvede 148,-
Bagt torsk med variation af kål, dagens kartofler og bourre blanc  238,-
Peberbøf af oksefilet med pebersauce, salat, dagens kartoffel og kryddersmør 268,-
Dagens kage med kaffe. Til kl. 16.30 78,-
Dagens sandwich – også mellem 15.00 og 17.00 98,-
DAGENS TRE-RETTERS AFTENMENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 238,-  |  2 retter Kr. 308,-  |  3 retter Kr. 378,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »