Brasseriets menu

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Vi anbefaler at I bestiller bord, så er I sikker på, at vi har plads til jer.

Menukort a la carte

MENU Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt fladfisk 188,-

Rørt tatar med sprød kartoffel, urter, pommes frites og hjemmerørt aioli

198,-

Salat med håndpillede rejer, vagtelæg, grønt, sprød hvede og citroncreme

138,-

Smørrebrød med krydret dansk svinenakke, tomatmayo, syltet agurk og tørrede tomater

98,-

Helstegt rødspætte med brunet smør, nye kartofler, grillet citron og dild

248,-

Grillet  sommerkål med ærter, linser, bønner, kantareller og urtesauce

198,-

Krogmodnet dansk oksemørbrad med nye gulerødder, ærter, kantareller, pommes frites og sauce bearnaise

298,-

Udvalg af økologiske oste med sylt, oliven og knækbrød

128,-

Grov sandwich med cremet kyllingesalat, sprøde grøntsager, salat og bacon
Serveres også mellem kl. 11.30 og 17.00

128,-
Grov sandwich med grillet aubergine, tomat chutney, cremet gedeost, avocado og masser af grønt
Serveres også mellem kl. 11.30 og 17.00
128,-
Dagens kage med kaffe. Mellem 11.30 og 17.00 78,-
DAGENS TRE-RETTERS AFTENMENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 238,-  |  2 retter Kr. 308,-  |  3 retter Kr. 378,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »

 

Tag dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord og vind adgang til badene