Brasseriets menu

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Vi anbefaler at I bestiller bord, så er I sikker på, at vi har plads til jer.

Menukort a la carte

MENU Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt rødspættefilet 188,-
Pariserbøf med klassisk tilbehør og smørristet brød 188,-
Sæsonens fisk med variation af græskar og fyldig sauce 228,-
Smørrebrød med æg og rejer dertil hjemmerørt mayonnaise, marineret tomat og karse 108,-
Roastbeef i groft brød med hjemmerørt remoulade, stegte løg og sylt 
Serveres også mellem 11.30 og 17.00
108,-
Grillet selleri med variation af selleri, palmekål og urtesauce 168,-
Efterårssalat på pære med spegeskinke, brombær, fyldig nøddevinaigrette og ravost 128,-
Udvalg af ost med sylt og knækbrød 118,-
Dagens kage med kaffe. Mellem 11.30 og 17.00 78,-
DAGENS TRE-RETTERS AFTENMENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 238,-  |  2 retter Kr. 308,-  |  3 retter Kr. 378,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »