Brasseriets menukort

Åbningstider

  • Frokost: 11.30 – 15.00
  • Aften: 18.00 – 21.30

Vi anbefaler at I bestiller bord, så er I sikker på, at vi har plads til jer.

Menukort a la carte 

MENU Kr.
Hotel Vejlefjords stjerneskud med røget laks, rejer, lakserogn, dampet og stegt rødspættefilet 168,-
Gulerodssuppe med klorofyl, cremet gedeost og ristede græskarkerner 108,-
Rørt tatar med pommes frites og ramsløgsmayonnaise 148,-
Cæsarsalat med kylling fra Hopballe Mølle og sprød hvede 148,-
Hvid fisk med muslingesauce, grillet citron, spidskål og hasselnødder  228,-
Stegt ribeye fra Kildegården med sauce bearnaise, grillet forårsgrønt og pommes frites 268,-
Dagens kage med kaffe. Til kl. 16.30 78,-
Dagens sandwich – også mellem 15.00 og 17.00 98,-
DAGENS TRE-RETTERS MENU 
Spørg venligst betjeningen eller receptionen, hvilke tre retter køkkenet byder på den aktuelle dag.  
1 ret Kr. 228,-  |  2 retter Kr. 298,-  |  3 retter Kr. 368,-  


Ønsker du information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan det fås ved henvendelse til personalet i restauranten. 

Afslapning og oplevelser på Hotel Vejlefjord

Se vores gode ferietilbud på spaophold »