INFO OM COVID-19 / CORONAVIRUS
Luk ×

Vi byder velkommen igen!

Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og Horestas COVID-19 vejledning. Se hvad vi gør for at dit besøg hos os bliver så trygt som muligt.

Konferencecenter

Møde- og konferencelokaler i Trekantsområdet

Hotel Vejlefjord er med sin centrale placering i det jyske Trekantområde, det ideelle konferencecenter, når I skal mødes midt i Danmark.

Samtidig giver Hotel Vejlefjords konferencecenter mulighed for både små og store konferencer i skønne historiske omgivelser lige midt i naturen.

Vi har plads op til 220 personer i vores største konferencelokale Kongesalen. Fra alle konferencelokaler er der udsigt til den smukke omgivende natur – og konferencelokalerne i terrænplan har desuden direkte udgang til park og skov.

De seks plenumlokaler er udstyret med højttalere, mikrofoner og AV-udstyr – ligesom der altid ligger blokke og kuglepenne klar til jer. Det er en selvfølge, at I under jeres arrangement har hotline til vores teknikere, som også sikrer at I kommer godt fra start med jeres konference.

Konferencepakker og forplejning

Et døgnarrangement omfatter fuld forplejning og overnatning i lyse og dejlige værelser.

Glassalen og Brasseriet danner rammen om arrangementernes måltider. Atmosfæren i restauranterne er hyggelig og herregårdsstemningen gennemført. Vores køkken laver sund og ærlig mad med udgangspunkt i den danske madkultur og følger årstidernes udbud af friske råvarer.

Formiddags- og eftermiddagsbuffeterne er forsynet med kaffe/te, frisk frugt samt sunde snacks hele dagen. Derudover serveres der hjemmebagte boller med diverse tilbehør om formiddagen og hjemmebagt kage om eftermiddagen. Vi har også sunde alternativer til kagen, samt energigivende boostere.

Konferenceaktiviteter, oplevelser og afslapning

Hotel Vejlefjord er et konferencecenter med optimale muligheder for konferenceaktiviteter. I kan få pulsen op eller slappe af efter en lang dags møder og foredrag.

Gå eller løb en tur på de afmærkede kurveje, og nyd undervejs den fantastiske udsigt. Eller bestil en guidet rundvisning med vores "slotskustode". Det er en tur som både giver frisk luft, et godt grin og historien om Vejlefjord.

I samarbejde med fx virksomheden CoastZone tilbyder vi forskellige muligheder for events og teamtræning, som er tilpasset Hotel Vejlefjords konferencerammer.

De morgenfriske kan starte dagen med en løbetur – eller tage et morgenbad i De Termiske Bade.

Prøv også vores utraditionelle mødepauser i naturen. Hjertepausen starter med en gåtur ned gennem vores kurpark, hvor enorme rhododendronbuske flankerer stierne på vej mod fjorden. Ved vandet er vi klar med hjemmebagte cookies, sunde snacks, kold eller varm saft (efter årstiden).

Knap Mice Forespoergsel

Vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud

Du er også velkommen til at kontakte konferenceafdelingen på 7682 3380.