FÅ NYHEDER OG TILBUD I INDBAKKEN
Luk ×

Vi vil glæde os til at sende dig tilbud om spa og forkælelse - krydret med nyheder fra hotellet direkte i din indbakke.

Se mere om hvad nyhedsbrevet byder på og tilmeld på linket herunder ...

Hjertepause – Mødepause

Pause med fokus på frisk luft, øget energi og velvære

Forfriskende alternativ til den traditionelle mødepause.

Pausen starter med en gåtur fra vores konferencelokaler ned gennem parken, hvor 100 år gamle rhododendronbuske flankerer stierne på vej mod fjorden.

Målet er "Vinterens Hjerte" helt nede ved fjorden. Her er vi klar med pauselækkerier. Nyd blandt andet udsigten til sydsiden af Vejle fjord og fyrtårnet Træskohage fyr. 

Turen tager knapt 10 minutter hver vej.

Lækkerier ved fjorden

  • Hjemmebagt havregrynskage
  • Kolde eller varme drikkevarer efter sæson

Lidt praktisk info

  • Hjertepausen bruges året rundt – og skulle det regne, har vi regnslag og paraplyer parat
  • Travesko en god idé, specielt i vintermånederne

Tillægspris til døgn- eller dagmøde pr. person

  • Kr. 115,-  Som en ekstra pause
  • Kr.   45,-  Som erstatning for eftermiddagskaffe

Se vores nye "Sneglepause" »

 

Navnet ”Hjertepause” kommer af ”Vinterens Hjerte” eller Winther Heart. En del af et kunstprojekt, der udgøres af linjer, der spreder sig over hele kloden. Linjerne fra hjerte 13 går gennem kurparken ved fjorden og markeres med takstræer og sten.

 

Vinterens Hjerte Linjer 

BESKRIVELSE AF VINTERENS HJERTE

Vinterens Hjertes centrum befinder sig I True Skov i udkanten af Aarhus. Værket udgøres af et netværk af linjer, som spreder sig fra dette centrum ud over hele kloden. Der er i alt 27 hjerter, hvoraf hjerte nummer 27 har sit centrum i True Skov. Linjerne fra hjerte 13 går gennem kurparken ved Hotel Vejlefjord.

På vores kort over kurstierne er seværdighed nummer 15, lige ved broen, hvor linjen er markeret. Linjerne vil gradvis blive synlige ved at folk begynder at plante takstræer på dem. Deltagerne er mennesker over hele verden som berøres af linjerne og virkeliggør dem ved at plante træer på dem.

Vinterens Hjerte er et kunstværk, som overskrider nationale, religiøse og kulturelle grænser. Det er for alle mennesker. Det er offentligt, ukommercielt og til fri aktiv og interaktiv medvirken – et natur- og procesorienteret, globalt kunstprojekt med udgangspunkt i hjertet af en dansk løvskov.

Grundlaget for forståelsen af Vinterens Hjerte er designet. Hjerteformerne er en matematisk kombination af to spiraler som dækker en stor del af kloden. Den største hjerteform er Hjerte nr. 1. Dets linjer forløber over kontinenterne Afrika, Asien og Sydamerika. Linjerne fra hjerterne nr. 2, nr. 3, og nr. 4 fører os til Europa, hvor hjerte nr. 27 befinder sig i True Skov ved Aarhus.

 

Tag dine Vejlefjord-fotos med @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord og vind adgang til badene. Se gæstebilleder herunder. 

Cookies