INFO OM COVID-19 / CORONAVIRUS
Luk ×

Vi byder velkommen igen!

Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og Horestas COVID-19 vejledning. Se hvad vi gør for at dit besøg hos os bliver så trygt som muligt.

CoastZone teambuilding på Hotel Vejlefjord

Møder og konferencer med succesoplevelser

Når CoastZone laver aktiv og inspirerende teambuilding på Hotel Vejlefjord foregår det både ude og inde. Udenfor foregår det i den smukke park og skov omkring hotellet, hvor vi ofte lavet GPS Adventure og aktive møder.

Et teambuilding arrangement på konferencehotellet Vejlefjord tager altid hånd om det hele menneske – om krop og sjæl. Det er et godt sted at fejre en succes eller skabe grundlaget for en ny.

CoastZone har opsat en række rammer, der skal ses som inspiration. Jeres forløb skræddersys, så det matcher jeres særlige ønsker, mål og behov.

Fælles for alle rammer er, at de kan bestå af en række alsidige samarbejds- og teambuildingelementer, hvor der skabes en rød tråd igennem hele forløbet.

Teambuilding i sommerhalvåret - se mere her »

Se mere om CoastZone på Hotel Vejlefjord »

Få ideer og sparring i Hotel Vejlefjords konferenceafdeling

Kontakt Marie Louise, Ann-Sofie eller Susanne på 7682 3380.

Morgenkajak

Se solen stå op fra en kajak. Se mere her »

Adventure Race

Et adventure race er ideelt til at skabe en fælles og aktiv succesoplevelse. Igennem sammensætning af aktiviteter, terræn og varighed kan man igennem adventure race tilgodese alle konditionsniveauer og aktivitetsinteresser - uanset om konditionen rækker til en 5 km løbetur eller en halv maraton.

GPS Teambuilding

Et koncept med fokus på kommunikation og samarbejde i en teknologisk ramme. GPS Teambuilding er en ny måde at forbinde moderne teknologi og teambuildingaktiviteter.

In the Zone – Teamudvikling

Teamudvikling med “In the Zone” giver jer intense timer sammen, hvor adrenalinen banker rundt i kroppen, energien løfter taget, og kreativiteten viser helt nye sider af jer som team. In the Zone er et business setup hvor alle er ansvarlige for hinandens styrker og svagheder. Spiller I hinanden gode, kan I være med til at sætte helt nye standarder for jeres virksomhed.

Mountainbike

Oplev det fantastiske terræn omkring Vejlefjord på mountainbike. Turen kan evt. gå til Træskohage Fyr, Tirsbæk Gods eller Rohden Gods. Der sættes først fokus på tekniktræning for at kunne udnytte mountainbiken.

Se mere om aktiviteter og pauser på Hotel Vejlefjord »

@hotelvejlefjord #vejlefjordkonference