Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Konferencested i Trekantområdet

En konference skal være en oplevelse, der giver resultater  

Hotel Vejlefjord er stedet, hvor mennesker skaber resultater. I fællesskab med hinanden – og med os.
Vi forstærker oplevelsen af møder og konferencer. Og det kræver noget særligt.
Derfor er Hotel Vejlefjord også meget mere end et smukt og centralt beliggende konferencehotel.

Jeg har sjældent været på et sted, hvor vi blev imødekommet, som vi gjorde på Hotel Vejlefjord. Et pragtfuldt sted med en service helt i særklasse.
Vores samarbejde fungerede fremragende og der nåede aldrig at opstå problemer, alene fordi akt blev vendt til opgaver. Jeg følte mig mere end nogensinde i 'de bedste hænder'. Konferenceafdelingen og hotellets ansatte kan klappe sig selv på skulderen for et meget veludført arbejde. 
Claus Bodenhoff, Sparinvest – April 2016

Din konference er i trygge hænder – og mere til

Hos os får du alt det, du med rette kan forvente af et moderne konferencested. Du får lokaler, der kan huse op til 240 deltagere, alt i moderne udstyr og hjælpemidler, kort sagt: Du får tryghed for, at faciliteterne er i orden, teknikken fungerer, og at der altid er personale i nærheden til at hjælpe undervejs. Naturligvis. Og selvfølgelig er forplejningen både sund og lækker. Det siger næsten sig selv. Vi tror bare på, at der skal mere til, hvis dit møde og din konference skal give resultater.

Prisbelønnet kur og spa forstærker oplevelsen

På Hotel Vejlefjord får du mere. Den smukke hovedbygning og den 43 hektar store park og skov ned til Vejle fjord emmer af mere end 100 års historie og stolte traditioner. Stedet ligefrem inviterer til fordybelse og eftertanke. Det samme gør De Termiske Bade – vores prisbelønnede kur og spa, som mange arrangører og gæster vælger at gøre til en del af mødet eller konferencen. Netop for at forstærke oplevelsen ved at lade dagens faglige indtryk bundfælde sig.

Gør pauserne til en aktiv del af konferencen

Vores stolte historie og specielle omgivelser spiller en aktiv og vigtig rolle i at gøre nutidens møder og konferencer til noget særligt. I begyndelsen af forrige århundrede, da Vejlefjord var et sanatorium for brystsyge, blev parken og skoven brugt til helbredende aktiviteter for patienterne. I dag udnytter vi omgivelserne til at forstærke oplevelsen af din konference. Lad fx deltagerne opleve Hjertepausen eller Tænkepausen og få ny energi til dagens faglige indhold.

På Hotel Vejlefjord tror vi på, at en dyb indånding i smukke rammer af ro, natur og nærvær giver glæde og vilje til at opnå resultater. Sådan har det været i mere end 100 år – og sådan er det stadig. Det er din tryghed for en konference, der ikke bare bliver en succes, men bliver noget mere.

Møde- og konferencepakker

Du har alle muligheder for at gøre dit møde og din konference til en helt særlig oplevelse for deltagerne i samarbejde med os. Vi hjælper gerne med at skræddersy et program med aktiviteter og forplejning, der forstærker jeres oplevelse og hjælper jer med at opnå de resultater, som er målet for mødet. Hvis det først og fremmest skal være nemt for dig, har vi også sammensat en række møde- og konferencepakker med fast indhold og forplejning. Lige til at gå til – og fra.

Clips IkonHent vores samlede konferencematerialer

Send os en uforpligtende forespørgsel 

Du kan læse mere om vores konferencelokaler og faciliteter og aktiviteter her på siden, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 7682 3380 eller mail booking@vejlefjord.dk

Hvis du allerede er overbevist, kan du sende os en uforpligtende forespørgsel via formularen herunder. Så vender vi straks tilbage til dig.

Forespørgsel om møde eller konference

Felter med * skal udfyldes