Yoga hold

Alle kan deltage øvet som uøvet

  • SpaActive Yoga: Mandag kl. 16.00* v/Trine Mahnkopf
  • SpaActive Yoga: Tirsdag kl. 16.00* v/Trine Mahnkopf 
  • Trine holder fri den 2.-3. juli 2018

På denne gus guides du igennem særligt beroligende æteriske olier, som giver et øget velbefindende og en afspændt og afslappet krop.Undervejs vil du blive instrueret i simple åndedrætsøvelser, samt afspænding af skuldre og nakke.Forbered dig på en tilstand af dyb ro, balance og indre glæde med meditativ stilhed og bevidsthedsfremmende mindfulness.Gasmesteren guider dig sikkert igennem seancen på ca 45 min og sørger for at alle får en skøn oplevelse.

 

Pris pr. gang

  • Gratis for opholdsgæster

  • Gæster udefra kr. 95,-
    Der kan tilkøbes adgang til én times badning i De Termiske Bade & Thalasso Spa før yogatimen. Pris pr. person kr. 150,- inkl. lån af håndklæder, kåbe og slippers.
    I alt yoga og 1 times adgang til badene kr. 245,-

Tilmelding 

Tilmelding til SpaActive yoga i hotellets spa-reception, på mail eller ring 7682 3380.

Vi gør opmærksom på, at der er begrænsede pladser og tager forbehold for hold- og tidsændringer.

Lokalet

Vores yoga-lokale ligger i forbindelse med De Termiske Bade. Lækkert og hyggeligt, varmt – og med plads til sved på panden.

SpaActive Yoga ved Trine Mahnkopf

Trines yogatimer er bygget op omkring klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og teknikker til afspænding. Undervisningen sker med et glimt i øjet, hvor der er plads til sjov og begejstring. 

YOGA kan dyrkes af alle mennesker uanset alder og køn, og det er ligegyldigt hvor smidig man er. Alle yoga sessioner afsluttes med afspænding, en gave til kroppen, som giver ro i sindet. 

Forkæl dig selv med et spaophold »