Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke cirka en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for to til De Termiske Bade og Thalasso spa ved hver udsendelse. Klik her og vælg mellem erhvervs- og fritidsrelaterede nyheder.

TOUCH OF SENSES

Nomineret til årets skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award 2018

Du bydes velkommen i loungen, hvor du starter en fantastisk rejse gennem krop og sind

  • I vores aromasauna vil du opnå frigivelse af spændinger gennem guidet meditation med fokus på lotusblomstens effektive egenskaber.

  • Varmen gør din hud optimalt forberedt på at modtage en holistisk ansigtsbehandling, der gennem Panpuri's naturlige og økologiske produkter tilfører huden den optimale pleje.

  • Vi anvender en speciel og ældgammel massagemetode med urtebolde, der gennem århundrede har været kendt for at vække dine sanser, og efterlade mærkbare resultater. 

  • Behandlingen kombinerer den nyeste forskning og teknologi med ældgamle behandlingsmetoder. Du opnår en ensartet, fast og glat hud.

80 minutters pakke  |  Kr. 1.425,-  

 

Alle vores behandlinger bliver udført af veluddannede sanseterapeuter med professionelle produkter og i behandlingsrum, hvor der er kælet for indretningen, atmosfæren og oplevelsen. 

Bestil din tid til "Touch of Senses" i god tid

Så er du sikker på at vi har plads til dig. Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 16 dagen før din tid.

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

Vi gør opmærksom på, at vi sender en regning på det bekræftede beløb, hvis du udebliver eller afmelder for sent.

 

Vil du besøge os på et spaophold, så klik her »

Weekendophold med spa og wellness, se priser her »

Priserne er gældende pr. 1. januar 2018. Der tages forbehold for ændringer og fejl.