VI HAR TRAVLT PÅ TELEFON OG MAIL
Luk ×

Der er i øjeblikket 1-2 dages svartid på mail og spaforespørgsler.

Hvis du skal besøge os inden for 72 timer, er du velkommen til at ringe, men ellers beder vi dig skrive på receptionen@vejlefjord.dk 

Du finder svar på de oftest stillede spørgsmål på linket i den grønne boks.

Det er også muligt at søge i søgefeltet her på hjemmesiden. 

Vi håber på din forståelse. Mange tak!

Detox behandlinger

Udrensning, energi og effektivitet

Disse behandlinger er det bedste valg til dig, der ønsker udrensning af hud og krop. Behandlingerne giver øget blodcirkulation og du får et energiboost.

Sæt god tid af til din behandling, så du kan nå at slappe lidt af i vores dejlige spalounge, både før og efter din forkælelse.

DETOX SCRUB & WRAP

Behandlingen indledes med en skøn tørpeeling med en loofah handske, der giver huden en flot og glat struktur. Loofah er et naturmateriale fremstillet af en slyngplante. Svampen peeler let uden af kradse.

Herefter pakker vi dig ind i en detox algewrap, som har en udrensende effekt og giver en følelse af velvære. 

Behandlingen afsluttes med en indsmøringsmassage i en detox olie, der indeholder grape, geranium, krusemynte og den nærende vindruekerneolie for en udrensende effekt.

50 minutters scrub & wrap  |  Kr. 915,-

DETOX URTEBOLDMASSAGE

Urteboldmassage er en ældgammel udrensende indonesisk massageform. Urteboldene indeholder op til 22 forskellige urter og opvarmes til 140 grader inden massagen.

En kort berøring af huden gør, at huden tror, der sker en forbrænding, og derved øges blodcirkulationen. Efterhånden som urtebolden køler ned, ændres berøringen til hurtige strøg over huden, og når temperaturen er rigtig, går massøren i gang med selve massagen.

Den øgede blodcirkulation udrenser kroppen. Varmen og duftene får dig til at slappe af, og din hud efterlades blød, opstrammet og med ny vitalitet. Du føler dig dybt afslappet efter denne fantastiske behandling. 

Urteboldmassage varer 50 minutter  |  Kr. 1.020,- 

DETOX FACIAL – FIRE & ICE

Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducere fine linjer og rynker.

Behandlingen består af afrens, hudanalyse, og to effektive masker fra iS Clinical. Den ene maske har en varmende effekt og den anden en kølende.

Den første maske dufter en snært af kanel og giver en varm fornemmelse i huden, da den sætter gang i blodcirkulationen og åbner hudens porer.

Den næste er en kølende, beroligende og intenst fugtgivende maske, som også stimulerer sanserne med en kølende fornemmelse på huden og en duft af pebermynte.

Til slut forkæles din hud med iS Clinical's Aktive serum, som reducerer fine linier, rynker, akne og hyperpigmentering.

Behandlingen fremmer cellefornyelsen er særdeles velegnet til genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud.

Vi fraråder sauna og dampbade efter endt behandling. FIRE & ICE er en frugtsyrebehandling, og huden kan derfor blive udsat for irritation.

Her kan du se mere om Fire & Ice behandlingen og produkterne vi anvender »

50 minutters ansigtsbehandling  |  Kr. 1.020,-

Tilkøb af farve af vipper og bryn + retning. Kr. 350,-

DETOX 3-i-1 PAKKE

Udrensende og fugtende forkælelse til ansigtet og hele kroppen. Du får energi og din hud efterlades udrenset og optimalt fugtet.

  1. Behandlingen indledes med en ANSIGTSBEHANDLING, hvor der renses, peeles, masseres med akupressurpunktmassage og afsluttende creme, der giver huden udstråling.

  2. Vi fortsætter med en skøn KROPSPEELING, som effektivt fjerner døde hudceller. Produktet indeholder havalger, der nærer og renser huden.

  3. Behandlingen fuldendes med en dejlig KROPSMASSAGE, hvor der masseres med en afgiftende olie, som samtidig har en blødgørende effekt.

80 minutters 3-i-1 pakke  |  Kr. 1.265,-

Bestil tid til forkælelse 

Ring til os på 7682 3380 eller kontakt os på mail

AFBESTILLING
Bliver du forhindret, beder vi dig venligst om at melde afbud
 senest kl. 16 dagen før din tidHvis du udebliver eller afmelder for sent, sender vi en regning på det bekræftede beløb. 

 

Prøv spaophold med overnatning » 

Sanseoplevelser og wellness i De Termiske Bade & Thalasso Spa »


Vi tager forbehold for ændringer og fejl.

Cookies