SpaActive

Vi tilbyder forskellige motionsformer med SpaActive

  • Yoga
  • Meditation
  • De fem Tibetanere

Krop og sjæl hænger uløseligt sammen. Derfor er det vigtigt, at du passer på din krop, styrker den og giver den motion uden at overanstrenge den. På Hotel Vejlefjord har vi gjort det nemt at give din krop den nødvendige træning med professionelle instruktører og skånsomme programmer.

Der er ubegrænset adgang til vores SpaActive tilbud for de ferie- og spaopholds gæster som har adgang til De Termiske Bade inkluderet i opholdet. Du er også meget velkommen til at deltage i holdtræningen som gæst på hotellet eller dags gæst i De termiske Bade uden overnatning, så er prisen kr. 95,- pr. hold/gang.

Tilmelding, hold og -tider

Tilmeld dig i kalenderen i spa-receptionen. Vi gør opmærksom på at der er begrænsede pladser.

Alle holdene kan yderligere bestilles på forespørgsel. Kontakt os venligst for priser på specialhold.

Yoga

Yoga er et indisk system til indøvelse af åndedrætsteknikker og kropsstillinger.

Yoga betyder at ”forbinde” eller at ”forene”, og formålet med træningen er at skabe balance og ”flow” i både kroppen og sindet.

På holdet forenes åndedræt og bevægelse i en serie af øvelser, som giver smidighed, styrke og balance. Yoga skaber indre ro og giver overskud, alt imens din kropsbevidsthed og kropsholdning forbedres. Desuden kan du med yoga komme af med gammel stivhed og ømhed i kroppen.

I Yoga udspænder og strækker du de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Vi arbejder med alle muskler i kroppen lige fra lår og ryg til bækkenbund og fødder, og gennem yogaen bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger.

Se yogaholdene her »

Meditation

De fleste af os lever, både tanke- og følelsesmæssigt, et liv med fokus på, hvor vi er på vej hen (fremtiden) – eller tidligere har været (fortiden). Tendensen til at hvile vores opmærksomhed i fortid eller fremtid, er en af de størst medvirkende faktorer til tilstande som stress, angst, uro og depression.

Når vi mediterer, øver vi os i at være tilstede her og nu. Gennem denne træning, skaber vi mulighed for at leve et liv i glæde, ro, nærvær og balance.

Vi bliver i højere grad i stand til at foretage bevidste valg og herigennem lede vores liv i den retning, som vi ønsker det.

Kom og få værktøjer til at praktisere meditation.

De fem Tibetanere

De fem "tibetanere" er fem enkle yoga-lignende øvelser, der udført dagligt styrker kroppen og giver fornyet energi, livskraft, smidighed og velvære. Det er særdeles effektive energiøvelser, som er lette at udføre, og de aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede og forynge sig selv. En instruktion varer 30 minutter.

Hvis du er på hotellet kan du tilmelde dig i kalenderen i Spa-receptionen

Vi tager forbehold for hold- og tidsændringer.

Læs også om vores spaarrangementer »