Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

SpaDag Specialtilbud

Til dig der elsker spa og velvære

Dette tilbud er udløbet. Få tilsendt vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook for at få tilbud og nyheder.

 

Lørdagsafslapning i De Termiske Bade & Thalasso 

Tjek Tegn IkonAdgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa kl. 10.00 til 22.00. Inkl. lån af badekåbe, håndklæder og slippers. Frisk frugt, vand, kaffe/te ad libitum

Tjek Tegn IkonSaunagus og fjorddyp ved vores dygtige gusmester Ronnie. 4 gange i løbet af lørdagen. Cirkatider kl. 11.00, 14.00, 15.45 og 18.30

Tjek Tegn IkonVitalbuffet med bredt udvalg af salater og kød/fisk, inkl. en Für øl eller et glas vin

Pris pr. person kr. 745,-

Der er begrænset deltagerantal til SpaDag, så husk at booke plads på 7682 3380. 

Vi kan desværre ikke tilbyde overnatning i forbindelse med SpaDag.

Tilbud spabehandling 35 minutter kr. 495,-

Fuldend spadagen med en lækker ansigtsbehandling eller afspændende kropsmassage. Husk at booke tid, så du er sikker på, at vi har plads til dig.

Bestil SpaDag og behandling på 7682 3380

Eller på receptionen@vejlefjord.dk. Oplys hvilken lørdag du ønsker at komme, og om du ønsker at benytte tilbud på spabehandling. 

Mere om spa på Hotel Vejlefjord

De Termiske Bade

De Termiske Bade er eventyrlige bassiner og sansebrus med dråber og stråler. Det er en verden af vand med varme, kolde, duftende inden- og udendørs bassiner. Her er bassiner med lyd og med lys, her er dampende varme og isnende kulde kombineret med saunaer og hvileområder, hvor udsigten til skoven, parken og fjorden lægger sig som en rolig dyne over dit sind.

Thalasso Spa

I vores thalasso afdeling finder du stort saltbad, saltsauna og en terrasse med udendørs bruser. Saltvand og saltdampe har mange fantastiske egenskaber – glæd dig til at prøve det på egen krop.

Saunagus & Fjorddyp

Gusmesteren giver dig en underholdende oplevelse i Skovsaunaen. Han fortæller om de valgte olier, som indhyller dig i skønne duftnoter og giver forskellige effekter. I løbet af Saunagus arrangementet går vi ned til fjorden, for at få endnu en oplevelse med – nemlig fjorddyp.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Er du interesseret i et wellness weekendophold »

Arrangementer med aftenspa, fx KæresteSpa »

 

Instagram #hotelvejlefjord #vejlefjordspa