INFO OM COVID-19 / CORONAVIRUS
Luk ×

Opdate 5. maj 2021

Vi åbner hotellet den 13. maj. Spaområdet åbner allerede den 10. maj 2021.

Det er et krav, at du skal kunne fremvise coronapas, når du besøger os. 

Hotel Vejlefjord har vundet eller været nomineret som Årets Spa siden 2014

KæresteSpa – Extra datoer

Der er altid romantik i luften og stemning a la "Lady & Vagabonden", når vi byder velkommen til kærestespa aften - og måske er det det, der har gjort det så populært, at mange fredage er fuldt booket.

Derfor byder vi nu velkommen til KæresteSpa på torsdage

Som altid byder vi på hyggelig atmosfære med rødternede duge og romantiske toner – kombineret med sanseoplevelser i De Termiske Bade, som vi denne aften har pyntet op med ekstra mange levende lys både ude og inde. Derudover kan du opleve Thalasso Spa med det store varme saltbassin og saltsaunaen, som er speciel smuk om aftenen.

KæresteSpa kl. 20.00-24.00 på torsdage 

Se eventuelt kalenderen for tilgængelighed. 

Pris kr. 735,- pr. person.

Mulighed for at tilkøbe overnatning

Du har også mulighed for at tilkøbe en overnatning i hovedbygningen på vores grandlit-værelser med udsigt til kr. 995,- for to personer, selvfølgelig med morgenbuffet fredag morgen.
Grandlitværelset er et lille dobbeltværelse (15 kvm) med en 140 cm bred seng (3/4 seng).

KæresteSpa byder på 

  • Adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa fra kl. 20.00 til 24.00. Frugt, vand og kaffe/te ad libitum til kl. 22.00 (jvf. gældende retningslinjer)
  • Saunagus – dufteventyr med kærlighedens duftnoter*)
  • Lækker kold vitalbowle mixet af sæsonens grønt. Frit valg af forskellige proteiner fx marineret kød, fisk/skaldyr eller vegetarfyld. Dertil brød og smør

I skal bare huske badetøjet. Badekåbe, håndklæde og tøfler låner I af os.

 

Vi tager forbehold for fejl og ændringer.

*) Bemærk! Vi passer på vores gæster ved at afholde flere gus-arrangementer med færre gæster pga. COVID-19 afstandskravene. Desværre kan vi ikke garantere saunagus til alle. Turen til fjorden efter saunagus er uden gusmester. 

OBS! Vær opmærksom på at al servering stopper kl. 22.00 i henhold til de gældende COVID-19 retningslinjer.

Knap

Fotokonkurrence på Instagram

Følg os på Instagram og del dine Hotel Vejlefjord-fotos på Instagram tagget med @hotelvejlefjord og #hotelvejlefjord, så deltager du i konkurrencen, hvor vi hver måned trækker lod om månedens foto, som præmieres med adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa for 2 personer.