Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Afslappende Fars Dag gave

Mandag den 5. juni kl. 15.00 til 22.00

Forkæl din far med afslappende dejlige oplevelser i DANMARKS BEDSTE SPA. De Termiske Bade og Thalasso Spa er netop kåret som vinder ved Danish Beauty Award.

Arrangementet byder på

  • Adgang til badene inklusiv frugt, vand og kaffe/te fra kl. 15.00 til 22.00
  • Saunagus i Skovsaunaen & Fjorddyp ved stranden
  • Vitalbuffet
  • En Fur øl
  • Kr. 650,- pr. person

I låner badekåbe, håndklæder og tøfler af os, så det eneste I skal huske er badetøj.

Mere om Fars Dag Spa

De Termiske Bade

De Termiske Bade er en verden af vand med varme, kolde, duftende inden- og udendørs bassiner. Her er bassiner med lyd og med lys, her er dampende varme og isnende kulde kombineret med saunaer og hvileområder, hvor udsigten til skoven, parken og fjorden lægger sig som en rolig dyne over dit sind.

Thalasso Spa

I vores thalasso afdeling finder du stort saltbad, saltsauna og en dejlig solterrasse. Saltvand og saltdampe har mange fantastiske egenskaber – glæd dig til at prøve det på egen krop.

Saunagus og fjorddyp

Et saunagus-arrangement skal fædrene selvfølgelig også prøve. Er sikker på at gusmestrene finder nogle dufte som gør fædre godt og giver en underholdende oplevelse med varme og kolde gys. Saunagus kan afsluttes med et friskt fjorddyp, der giver et fantastisk styrkende kick.

Vitalbuffet

Vi byder på sund og lækker buffet i Vitalbaren og der er fri adgang til frisk frugt, vand og kaffe/te under hele dit ophold.

Book Fars Dag Spa på 7682 3380

Ønsker I overnatning spørg efter pris i receptionen.

Parken

Parken og skoven er utrolig smuk midt i maj måned. Bøgen er sprunget ud og de store rhododendronbuske blomstrer. I receptionen kan I få et kort over området, så besøget kan kombineres med en gå- eller løbetur.

Se mere om kurvejene her »

Instagram @hotelvejlefjord #hotelvejlefjord