Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Vitalbaren

Forfriskninger og smagsoplevelser i Vitalbaren

Din adgang til De Termiske Bade og Thalassso Spa er inklusiv frisk frugt, vand og kaffe/te ad libitum og i Vitalbaren har du forskellige muligheder for at købe forfriskninger, drikkevarer og et let måltid.

Åbningstider

  • Mandag, tirsdag og torsdag Kl. 10.00 - 21.30
  • Onsdag fra kl. 10.00 - 19.00. Kun adgang for hotellets overnattende gæster og deltagere i Onsdags Deluxe efter kl. 19.00
  • Fredag, lørdag og søndag Kl. 10.00 - 19.30

Vital tallerken kr. 145,-

Mix dine egne favoritter fra vores dejlige sunde buffet.

Buffeten er åben alle dage: Kl. 12:00 - 19:00

Ole Chokolade

Vi forhandler lækre flødeboller fra Ole Chokolade, så hvis du trænger til lidt sødt til kaffen, kig op i Vitalbaren og se hvad der frister dig.

Bodypeeling

Udover forfriskninger byder Vitalbaren også på Hotel Vejlefjords egen bodypeeling. Vi anbefaler, at du påfører den i dampbadet med små cirkelbevægelser. Start ved anklerne og arbejd dig opefter. Husk at slutte med fødderne. Bodypeeling skal skylles grundigt af under bruserne, inden du går i bassinerne igen.

Priser og booking

Fre-, lør- og søndag kr. 550,- / Øvrige dage kr. 425,-

Priserne er pr. person og giver adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa. Inkl. frugt, vand og kaffe/te ad libitum, lån af håndklæde og badekåbe.

Bestil i god tid, så du er sikker på, at vi har plads til dig. Enten på "BOOK SPA" eller på 7682 3380

Knap til spa booking

Ønsker du at spise i hotellets restaurant » 

Instagram #vejlefjordspa