Nyheder & tilbud
Luk ×

Nyheder & tilbud

Få Hotel Vejlefjords nyheder og tilbud direkte i din indbakke ca. en gang i måneden. Vi trækker lod om et gavekort for 2 til De Termiske Bade og Thalasso Spa ved hver udsendelse.
Klik her og vælg mellem erhvervs- eller fritidsrelaterede nyheder.

Vitalbaren

Forfriskninger og smagsoplevelser i Vitalbaren

Din adgang til De Termiske Bade og Thalassso Spa er inklusiv frisk frugt, vand og kaffe/te ad libitum og i Vitalbaren har du forskellige muligheder for at købe forfriskninger, drikkevarer og et let måltid.

Åbningstider

  • Mandag, tirsdag og torsdag Kl. 10.00 - 21.30
  • Onsdag fra kl. 10.00 - 19.00. Kun adgang for hotellets overnattende gæster og deltagere i Onsdags Deluxe efter kl. 19.00
  • Fredag, lørdag og søndag Kl. 10.00 - 19.30

Vital tallerken kr. 145,-

Mix dine egne favoritter fra vores dejlige sunde buffet.

Buffeten er åben alle dage: Kl. 12:00 - 19:00

Ole Chokolade

Vi forhandler lækre flødeboller fra Ole Chokolade, så hvis du trænger til lidt sødt til kaffen, kig op i Vitalbaren og se hvad der frister dig.

Bodypeeling

Udover forfriskninger byder Vitalbaren også på Hotel Vejlefjords egen bodypeeling. Vi anbefaler, at du påfører den i dampbadet med små cirkelbevægelser. Start ved anklerne og arbejd dig opefter. Husk at slutte med fødderne. Bodypeeling skal skylles grundigt af under bruserne, inden du går i bassinerne igen.

Plan over De Termiske Bade »

 

Book adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa

Udfyld formularen herunder og bestil adgang. Så undersøger vi, om der er plads og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du får en bekræftelsesmail fra os, når vi har booket din bestilling.

Send en forespørgsel på spa og wellness

Felter med * skal udfyldes