blev lagt i kurven

Fillerina

 

Kirurgiske filler-behandlinger stiger støt i popularitet, men mange ønsker ikke at ty til nålen for at bevare et friskt og naturligt udseende. Baseret på mange års forskning tilbyder det schweiziske laboratorie Labo Cosprophar Suisse derfor et alternativ kaldet Fillerina® - uden injektion.

Det unikke ved Fillerina®-produkterne er, at de indeholder hele seks hylauronsyrer med forskellige molekylestørrelser. Og fordi molekylerne i Fillerina® varierer i størrelse og vægt, trænger Fillerina® ned i selv de dybe hudlag. Netop denne egenskab har tidligere været forbeholdt behandlinger med injektion. Resultatet er markant mere volumen til huden og en udglatning af rynker, som tidligere kunne være svære at reducere uden injektioner.

OM PRODUKTERNE

Fillerina® er tilgængelig i tre forskellige koncentrationsstyrker alt efter hudens behov. Som det eneste produkt på markedet indeholder Fillerina® seks forskellige hylauronsyrer med en kombination af store og meget små molekyler og dertil peptider, der sikrer at hylauronsyrerne trænger ned i epidermis (overhuden) og dermis (læderhuden, det mellemste lag) for at blødgøre fine linjer og rynker samt giver mere fylde til kindben og læber.

De tre styrker af behandlingen:

 Styrke 1: til mindre aldersrelaterede rynker og linjer

 Styrke 2: til synlige aldersrelaterede rynker og linjer

 Styrke 3: til dybe aldersrelaterede rynker og linjer

 

Alle tre styrker indeholder molekyler i forskellige størrelser fra seks forskellige hylauronsyrer, der bliver absorberet i de forskellige hudlag.

Fillerina®-serien består af en 14-dages intensiv kur samt daglige vedligeholdelsesprodukter (dagcreme, natcreme og læbe/øjencreme), der forlænger effekten af kuren.