INFO OM COVID-19 / CORONAVIRUS
Luk ×

Vi byder velkommen igen!

For at vi kan beskytte og tage vare på vores gæster samt medarbejdere, skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas eller en negativ test, når du ankommer til hotellet.

Vinder ved Danish Beauty Award 2017 Årets Spa

Spaophold på Danmarks dejligste badehotel

Er Hotel Vejlefjord stadig blandt Danmarks dejligste badehoteller?

Ja, selvfølgelig. Hos os har du mulighed for at bade både ude og inde. Stranden ligger kun 3 minutters gang fra De unikke Termiske Bade og Thalasso Spa.

Spaophold, kæresteophold, ferieophold og weekendophold

Spaophold på Hotel Vejlefjord – ALTID inklusiv adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa, middag, overnatning og morgenbuffet.

Se mere om de forskellige typer ophold:

Knap Book Online

"Når talen falder på Danmarks dejligste badehoteller, kommer man naturligvis ikke uden om Hotel Vejlefjord – spahotellet med en enestående udsigt, der oprindeligt er etableret som tuberkulose sanatorium." 

Youtube Icon Full ColorSe video fra Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord Badehotel

Vores badehotel ligger midt i bøgeskoven og lige ned til fjorden. Gæsterne kan således bade både i vores store spa og fra badebroen ved fjorden.

I forbindelse med Saunagus går vi til fjorden og laver "Fjorddyp" hele året rundt.

Siden Vejlefjord blev grundlagt i år 1900, er her fokuseret på forkælelse, god kost, ro, rum til fordybelse, bevægelse og frisk luft.

Disse grundlæggende principper har vi fornyet og forædlet med respekt for den 116 år gamle historie, så det omtrent er de samme forkælende oplevelser vi giver vores gæster i dag.

En stor del af oplevelserne er forbundet med vand. Det at kroppen er vægtløs, får muskler og organer til at slappe af. Og det er svært at være stresset, når man ligger i et udendørs bassin med varmt vand og kikker ud over skov og fjord.

Dejlig forplejning med sæsonmenuer 

Ud over den rent sanselige forkælelse er vores restaurant også klar til at forkæle jer gennem hele opholdet med lækre aftenmenuer. Og vi skal naturligvis ikke glemme den store lækre morgenbuffet, der understreger, at Hotel Vejlefjord er et af Danmarks dejligste badehoteller.

Spa og wellness på Danmarks dejligste badehotel

Her oplever du vandets terapeutiske og velgørende egenskaber i de syv bassiner, der udgør De Termiske Bade og ikke mindst i den helt nye Thalasso Spa. Et stort saltbassin, en saltsauna og en solterrasse giver besøgende mulighed for at mærke virkningen af thalasso terapi.

De termiske bade er bygget af granit i brynet af bøgeskoven. De store flader af natursten former De Termiske Bade med sansebrus, saunaer og dampbade. Hvert bad, hver hule, hvert rum byder på en sanseoplevelse for sig. Giv dig god tid til at opleve det hele.

Du kan også tilkøbe forkælende og plejende spabehandlingerAlle vores behandlinger bliver udført af veluddannede sanseterapeuter med plejende produkter og i behandlingsrum, hvor der er kælet for indretningen, atmosfæren og oplevelsen.

Kendt fra serien om Danmarks dejligste badehoteller* på TV2.

* Badehotellerne blev portrætteret på TV2 af Sigurd Kongshøj, der sammen med sine to rejsekammerater, hoteldirektøren Jacob Rais og etnolog og livsstilsekspert Julia Lahme, rejste rundt til en række udvalgte danske badehoteller.

Kontakt receptionen på 7682 3380 eller mail 

#danmarks-dejligste-badehotel #hotelvejlefjord